Despre educaţie, cu oaspeţi de seamă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Începând de astăzi, la Casa Corpului Didactic Galaţi au loc o serie de manifestări de anvergură locală, naţională sau internaţională *

Timp de aproape două săptămâni, începând de astăzi, la Casa Corpului Didactic Galaţi sunt aşteptaţi numeroşi invitaţi din ţară şi din afară, la o manifestare de interes mai ales pentru oamenii şcolii.

În cadrul Festivalul Internaţional „Educaţie şi cultură la Dunărea de Jos”, au loc mai multe simpozioane, dintre care unul naţional şi altul internaţional, expoziţii ori lansări de carte, minispectacole, dezbateri despre formarea continuă sau întâlniri profesionale.

Revista editată de Casa Corpului Didactic (CCD) Galaţi, „Şcoala gălăţeană”, va celebra, tot în această perioadă, 20 de ani de apariţie neîntreruptă.

În ciuda mişcărilor sindicale preconizate şi în şcoli, diverse activităţi au loc, în acelaşi context al festivalului, şi în filialele CCD de la Tecuci şi Târgu Bujor.

Astăzi, după o slujbă de sfinţire a clădirii, la CCD este programată o discuţie în parteneriat cu revista „Tribuna învăţământului”, pe tema „Tradiţie şi inovaţie în învăţământul românesc”.

Manifestarea este organizată de CCD Galaţi în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, sub auspiciile Ministerului Educaţiei, Cercetării Tineretului şi Sportului.

Citit 537 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.