600 de locuri la seral şi frecvenţă redusă

600 de locuri la seral şi frecvenţă redusă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mâine încep înscrierile *

De mâine, la sediul Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi din Strada Portului nr. 55 încep înscrierile pentru admiterea în învăţământul seral sau cu frecvenţă redusă.

Candidaţii din seriile anterioare, care împlinesc vârsta de 18 ani până la data de 12 septembrie 2010, îşi pot depune dosarele la camera 107, în intervalul orar 9,00 – 14,00, începând de joi şi până sâmbătă, inclusiv.

Pentru înscrierea în vederea admiterii sunt necesare următoarele acte:

- copie a foii matricole de absolvire a învăţământului gimnazial

- copie a diplomei de capacitate sau certificat de testare naţională (după caz);

- copie după cartea de identitate;

- cererea - tip completată la sediul ISJ.

Mai multe locuri disponibile

În acest an sunt scoase la concurs 600 de locuri la seral şi la frecvenţă redusă. Este vorba despre 20 de clase disponibile, mai mult decât anul trecut, când erau doar 9 clase a IX-a, pe următoarele calificări sau domenii:

• tehnician mecatronist (Colegiul Tehnic „Traian”), tehnician operator tehnică de calcul (Grup Şcolar Industrial „Metalurgic”),

• tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii („Metalurgic”), tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului (Gr. Şc. „Radu Negru”),

• tehnician în instalaţii electrice (Colegiul Tehnic „Paul Dimo”), matematică informatică (Gr. Şc. „Gh. Asachi”),

• tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii (Gr. Şc. „Anghel Saligny”), organizator banqueting în domeniul turism şi alimentaţie (Colegiul Tehnic de Alimentaţie şi Turism „Dumitru Moţoc”), tehnician în industria alimentară (Colegiul „Moţoc”),

• tehnician în prelucrarea lemnului (Gr. Şc. „Simion Mehedinţi”), tehnician în gastronomie („Mehedinţi”), coafor stilist

( „Mehedinţi”),

• organizator banqueting (Gr. Şc. „Ovid Caledoniu” Tecuci), tehnician veterinar (Gr. Şc. Cudalbi).

Clasele cu frecvenţă redusă sunt pe specializările matematică-informatică (la Liceul Teoretic „Dunărea”, la Gr. Şc. „Radu Negru”, Gr. Şc. Industrial Transporturi Căi Ferate), ştiinţe sociale (Liceul „Dunărea” şi Liceul Teoretic „Spiru Haret” Tecuci), ştiinţele naturii (Gr. Şc. „Sfânta Maria”)

Repartizarea se face în prima etapă în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi a opţiunilor, a candidaţilor care au susţinut tezele cu subiect unic / testele naţionale / examenul de capacitate.

În a doua etapă sunt repartizaţi, pe locurile rămase libere, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire a claselor V-VIII, candidaţii care nu au participat la tezele cu subiect unic / testele naţionale / examenul de capacitate.

Citit 1014 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.