Înscrieri deschise, la seral şi frecvenţă redusă

Înscrieri deschise, la seral şi frecvenţă redusă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cei interesaţi să urmeze liceul la seral sau la frecvenţă redusă se pot înscrie în continuare, pe locurile rămase libere. În următorul an şcolar vor funcţiona patru clase de seral, la Colegiul Tehnic „Paul Dimo” (Energetic), Grupul Şcolar „Ovid Caledoniu” Tecuci, Grupul Şcolar Cudalbi şi Grupul Şcolar „Anghel Saligny”, şi trei clase în sistem frecvenţă redusă, la Liceul Teoretic „Dunărea”, Grupul Şcolar Căi Ferate Galaţi şi Grupul Şcolar „Sf. Maria” Galaţi.

O parte dintre aceste clase mai au locuri libere, iar doritorii se pot înscrie depunându-şi dosarul direct la unitatea respectivă, până pe 10 septembrie. De altfel, tot până la această dată-limită sunt obligaţi să aducă dosarul de înscriere candidaţii declaraţi deja admişi.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi face însă precizarea că, întrucât numărul de solicitanţi pentru o parte dintre specializări a fost mai mic de 15, unele clase nu s-au putut constitui. Prin urmare, candidaţii de la aceste clase au fost redistribuiţi la alte şcoli, lista după redistribuire fiind afişată şi pe siteul www.isj.gl.edu.ro.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele acte: cererea-tip, cartea de identitate în copie legalizată, certificatul de naştere în copie legalizată, adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la tezele unice şi cu media generală obţinută la evaluarea naţională din clasa a VIII-a (dacă este cazul), foaia matricolă pentru clasele V-VIII (cu calculul mediei generale), fişa medicală.

Citit 8779 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.