Veniţi astăzi să îi ajutaţi pe Gabriel şi Cristina!

Veniţi astăzi să îi ajutaţi pe Gabriel şi Cristina!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cazul dramatic al celor doi copii pe care mama abia îi poate creşte a stârnit o solidaritate rară în rândul cititorilor „Vieţii libere”. Încă de ieri dimineaţă zeci de cititori ne-au sunat ori au postat mesaje pe site-ul ziarului, întrebându-ne cum pot da de familia Şuşnescu, pentru a le oferi un sprijin lui Gabriel şi Cristinei.

Mai mult, Primăria Municipiului Galaţi, prin Serviciul de Asistenţă Socială, s-a interesat de caz şi i-a oferit Nicoletei Şuşnescu tot ce are nevoie pentru a-şi face dosar de sprijin. De asemenea, începând de astăzi, familia va avea acces la cantina socială, de unde îşi va putea procura hrana zilnică.

Astăzi, Nicoleta şi cei doi copii ai săi, Gabriel şi Cristina, vin la sediul „Vieţii libere”, la ora 10,00, pentru a-i întâmpina pe toţi cei care doresc să le ofere câte ceva: haine, rechizite pentru grădiniţă, bani sau diverse alte ajutoare (inclusiv lemne de foc pentru această iarnă).

Vă aşteptăm astăzi, aşadar, la sediul nostru pentru a demonstra încă o dată că solidaritatea nu a dispărut din oraşul nostru. Cine nu poate ajunge este rugat să ne contacteze la 0740.422.783 sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vom oferi datele de contact ale familiei tuturor celor care doresc să o sprijine într-un fel sau altul. Vă mulţumim tuturor!

Citit 948 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.