Cât timp vă petreceţi în faţa micului ecran?

Cât timp vă petreceţi în faţa micului ecran?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o invazie de programe şi emisiuni TV, care mai de care mai originale sau împrumutate, cu o sumedenie de canale de ştiri, mai puţin sau mai mult politizate, am fost curioşi să vedem cât de mult se lasă furaţi gălăţenii de această sursă de informaţie şi divertisment.

Rodica, pensionară: „Mă uit toată ziua la televizor pentru că altceva nu am ce face. De obicei mă uit la Antena 3, la Realitatea, la Kanal D. Mă uit la ştiri, sunt la curent cu aproape tot ce se întâmplă. Tinerii stau mai mult pe calculator, iar babele la televizor”.

Cristian, 16 ani: „Cred că stau cam o oră la televizor. De obicei la Discovery, Music Channel, Kiss TV, MTV. Ascult muzică. În restul timpului mă joc la calculator”.

Carmen Orbulescu, 44 de ani: „Stau cam trei-patru ore. Mă uit la ştiri, în primul rând, dar şi la filme, la emisiunile de comedie. Copilul meu se uită la televizor, dar puţin. Mai puţin decât mine. Merge şi la facultate, are şi două slujbe, nu prea are timp să se uite la televizor. Stă la laptop, în cea mai mare perioadă a timpului. Când stă la televizor, se uită mai mult la canalele sportive”.

Marian, 19 de ani: „Cred că mă uit cam o oră pe zi la televizor. Stau la calculator mai mult, uitându-mă la filme. Când stau la televizor, mă uit la documentare”.

Maria, 56 de ani: „Mă uit foarte puţin la televizor, pentru că nu am timp. Am şi nepot, am grijă de el, îmi ocupă mai tot timpul. Oricum, selectăm când ne uităm, dacă e ceva de selectat. De multe ori nu prea ai de unde alege şi chiar ne lipsim”.

Citit 737 ori Ultima modificare Vineri, 09 Noiembrie 2012 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.