Primul curs de educaţie holistică din oraş

Primul curs de educaţie holistică din oraş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, la Casa de Cultură a Studenţilor, ora 18,00, va avea loc conferinţa de prezentarea a primului curs de holistică din Galaţi. Conferinţa va fi susţinută, ca şi modulele cursului, de către Vasile Păun Anghel. „Intenţionăm familiarizarea viitorilor lideri ai societăţii, dar şi a actualilor lideri cu ceea ce înseamnă educaţie holistică. Cursul este dedicat educatorilor, profesorilor, chiar şi psihologilor, doctorilor, dar este binevenit oricine vrea să fie practicant al unei educaţii experenţiale, interactive şi recreaţionale”, a spus Camelia Năstase, organizatorul cursului. Cursul este structurat pe 5 module: bio-instrumente pentru inteligenţa integrată, bio-dans pentru flexibilitate şi bucurie, geometrie sacră pentru structură şi focalizare, adevăruri înalte pentru înţelepciune şi acţiuni manuale pentru armonizare şi echilibru.

Citit 2534 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2012 21:24

2 comentarii

 • postat de x
  Sâmbătă, 01 Decembrie 2012 00:53
  (De ce mi-ati taiat comentariul?)
  INTREGUL articol mi se pare o insiruire de cuvinte, ce nici din coada nu au sa sune, DELOC lamuritoare a conferintei mult-anuntata!
  ORI articolul nu trebuia sa fie scris, ORI trebuia sa tina cont de misiunea jurnalistului: sa informeze, nu sa lase in ceatza (macar Gabriela Bidu avea "farmecul" ei aparte).
  0
  0
  Raportează
 • postat de x
  Vineri, 30 Noiembrie 2012 17:35
  Poate era nevoie de niste eCSplicatii, ca nu toti estem savanti:

  HOLÍSTIC, -Ă, holistici, -ce, adj. 1. Care ține seama de principiile holismului. Psihologie holistică. 2. Referitor la metodele de tratament din afara medicinei clasice: masajul terapeutic, homeopatia, medicina naturistă. – [după Random House Webster's Electronic Dictionary and Thesaurus, College Edition, 1992]

  HOLÍSM s.n. Concepție metafizică idealistă de la începutul sec. XX, care interpretează mistic teza ireductibilității întregului la suma părților sale, socotind drept „factor integrator” al lumii un principiu imaterial și incognoscibil. [
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.