Andreea Marin vine joi la Galaţi

Andreea Marin vine joi la Galaţi

Foto: Sorin Pană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
8 comentarii

Andreea Marin vine, joi, la ora 17.30, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. În cadrul turneului intitulat „Din dragoste pentru femei”, care a început pe 6 martie şi va cuprinde zece oraşe, vedeta se va întâlni cu gălăţencele care vor să vorbească deschis despre problemele lor, pentru a încerca să identifice împreună soluţii. Evenimentul este organizat de Fundaţia „Şcoala mamelor”, în colaborare cu Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) - filiala Galaţi. Intrarea este liberă, participantele având posibilitatea de a vorbi, de la suflet la suflet, despre sănătate şi frumuseţe, despre dezvoltare personală şi profesională, despre drepturile femeilor şi despre cum putem comunica mai bine cu cei din jur. „Pune întrebări şi spune-ţi povestea, la Şcoala Mamelor orice femeie este importantă!”, afirmă Andreea Marin, invitându-le astfel la eveniment pe toate femeile care au nevoie să fie ascultate.

Citit 2799 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 15:39

8 comentarii

 • postat de CATI-GALATI Miercuri, 20 Martie 2013 22:44 Link la comentariu
  0
  0

  ESTE O FEMEIE CARE A REUSIT SA FACA CEVA CU VIATA EI ,CHIAR DACA NU A AVUT UN SPRIJIN (MAMA) DIN FRAGEDA COPILARIE .ESTE UN EXEMPLU DE URMAT ...SI VREAAU SA ADAUG SI EU , PE LANGA MULTELE CUVINTE PE CARE LE-A ROSTIT JOI SEARA IN GALATI ,,IN VIATA NU EXISTA NU POT ,EXISTA NU VREAU SA POT " DECI ALEGETI UN DRUM CINSTIT IN VIATA SI LUPTA PENTRU EL ,NU ASTEPTA SA PRIMESTI CEVA FARA SA MUNCESTI .ACEASTA FEMEIE A ARATAT CA SE POATE

  Raportează
 • postat de femeie Vineri, 15 Martie 2013 11:23 Link la comentariu
  0
  0

  Si... a venit Andreea la Galati si a reusit sa ne umple inimile de bucurie si ne-a renascut speranta in noi, femeile!
  Chiar daca a intarziat la intalnire, din motive pur romanesti (trafic infernal de tiruri si amneda de la Braila pentru viteza, cum chiar ea a afirmat), Andreea a recuperat din handicapul acestei seri si ne-a aratat ca este cu adevarat o profesionista prin buna comunicare verbala si nonverbala pe care a avut-o cu intreaga audienta, sala teatrului fiind plina pana la refuz. M-am bucurat sa vad in fata mea o femeie puternica, cu chef de viata, cu planuri de viitor si cu consistenta. Am retinut fraza Andreei, de la inceput, si anume: "Vinzi barfe, primesti barfe. Vinzi blazare, primesti blazare... Vinzi curaj, primesti putere...". Sper ca nu am gresit relatarea!

  Raportează
 • postat de C Vineri, 15 Martie 2013 03:54 Link la comentariu
  0
  0

  o nulitate vina in galati

  Raportează
 • postat de Alex Joi, 14 Martie 2013 14:14 Link la comentariu
  0
  0

  cultura generala de kkt esti u......barem femeia asta este in stare sa faca un gest frumos......dar ce sa iti cer daca atata te duce mintea ... si app ionescu intrarea da este libera nu trb sa fii nici un membru....

  Raportează
 • postat de Un galatean cu bun simt ! Joi, 14 Martie 2013 13:18 Link la comentariu
  0
  0

  Chiar daca v-o fi enervand , este o femeie de succes , care-si face meseria la cote inalte , cu mult deasupra "nimenilor" rautaciosi de mai jos ! Toata stima si respectul pentru Andreea ca femeie si profesionist de exceptie ! Bine-ai venit la Galati Andreea !

  Raportează
 • postat de MIHAIL Joi, 14 Martie 2013 10:02 Link la comentariu
  0
  0

  In lipsa emisiunii atat de demagogice ,,Surprize,surprize,,,aceasta vulpita smechera,Andreea Marin,a inceput sa se implice in chestii feministe;ce nu face omul pentru parale si popularitate!!!Pe mine chiar ma enerveaza individa asta cu un aer atat de ipocrit!!!

  Raportează
 • postat de cultura galateana Joi, 14 Martie 2013 08:33 Link la comentariu
  0
  0

  Ce stire de kkt. Chiar eram curios cine a scris-o... Ma mir ca nu ati pus-o la capitolul Cultura.

  Raportează
 • postat de ionescu Miercuri, 13 Martie 2013 19:09 Link la comentariu
  0
  0

  Chiar este intrarea libera,sau trebuie sa fim membrii pe undeva,afiliati,etc,?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.