Campanie VL "Eu vara nu dorm": Ce posibilităţi de distracţie oferă în această vară cluburile gălăţene

Campanie VL "Eu vara nu dorm": Ce posibilităţi de distracţie oferă în această vară cluburile gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alternative pentru un concediu acasă * Cluburile şi puburile şi-au diversificat programele, astfel încât să-şi ţină clienţii la mese până la ore târzii


În materie de cluburi, puburi şi terase, Galaţiul stă binişor. În sensul că doritorii unei astfel de distracţii au de unde alege, însă nu în fiecare săptămână pot vedea în oraşul nostru artişti în vogă, precum Antonia, Connect-R, Smiley sau Alex Velea, mai ales acum, vara, când grosul vedetelor se îndreaptă spre litoral. Unele cluburi au programe „standard”, cu DJ sau solişti gălăţeni, altele au program de karaoke, altele au invitaţi doar din când în când. Cele mai multe sunt cu intrarea liberă, însă asta nu înseamnă că distracţia chiar este gratuită. Cheltuieşte fiecare cât poate şi cât se îndură să deguste. Iată o „diagramă” a cluburilor şi a locurilor de distracţie din Galaţi, pentru serile călduroase de vară, fără a avea pretenţia că le-am epuizat pe toate.

Karaoke şi artişti gălăţeni

La Daily Pub, programul e generos: joia - Liviu întreţine Atmospherica, vinerea e Blackout Friday, tot cu Liviu, iar sâmbăta e seară de Karaoke, cu Liviu & Irina. Duminica - Unplugged Experience, cu Florin „Hippie” Chiriac. O dată la câteva săptămâni sunt concerte cu Daily News Band. Toate, fără taxă de intrare.

La New York Club, vinerea este seară de Talent Show, iar sâmbăta e program de „Back to Back DJ’s” cu Pigiman & Arcade, ambele fără taxă de intrare. Astă-seară este programat Terra Party with DJ Tzitzi, Galaxi Crew & Bboyz Only - şi este cu intrare, 10 lei.

La New York Pub The Garden Public, miercurea este Karaoke Night cu Mc Oana & Mc Dan, iar joia „Dudu & prietenii”, de la ora 20,00, fără taxă de intrare.

Back in time şi invitaţi speciali

La Divino Glam Club se întâmplă cele mai multe lucruri şi vin cei mai „grei invitaţi”. De regulă, intrarea este liberă până la ora 24,00, iar după miezul nopţii biletul costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Recent deschisul „Yoobi” are miercurea seară de karaoke, cu MC Isabela, joia - Back in time - Retro music, cu Ciprian Albu, iar vinerea invitaţi speciali.

Miss July şi stand-up comedy

La Summer Time Pub, în fiecare vineri, de la ora 21,00, e Karaoke şi Retro Party, sâmbăta e Party 4 Summer Time, evenimente purtând marca Plug&Play - The Instant Party, iar duminica e seară de stand-up comedy. Intrarea este liberă.

Şi la Club Planet oferta este generoasă: miercurea - karaoke cu Oana & Sorin, joia - Youtube Battle, vinerea - warm Up with DJ Seva, sâmbăta - warm Up with DJ Lak, iar duminica - Chillout Mojito, fără taxă de intrare.

La Infinity, astă-seară, la ora 23,00, fetele sunt invitate să participe la concursul Miss July, iar băieţii să le facă galerie, ca şi la ediţia de luna trecută. Muzica este asigurată de DJ Foicash, iar MC este Mihai Bejan. Intrarea este 10 lei. Sâmbătă este programat Lollipop Party (free candies for everybody) - la care fetele intră gratis, iar băieţii plătesc 10 lei.

Facultatea de bere şi Summer Party

La Student Pub, vinerea şi duminica sunt seri de karaoke. La Cheers Pub, marţea e dedicată Facultăţii de Bere, cu Hippie Florin Chiriac. Intrarea este liberă.

La Union Jack, în fiecare sâmbătă e Summer Party, iar duminica cei care au voce sau cei care vor doar să se distreze sunt aşteptaţi la karaoke. În Place Pub, joia este seară house, iar în weekend se poate face karaoke sau se ascultă muzică retro.

Petreceri pentru toate gusturile

La Panoramic Pabaria au loc seri speciale, cu jazz, rock instrumental şi intrare liberă.

La Tao Pub, în fiecare duminică, de la ora 21,00, e seară de karaoke.

Din păcate, Zodiar, Scena şi Club S s-au închis până în toamnă.

La Belle Pub, Restaurantul Camino şi recent deschisul Doors Bistro se mai organizează, din când în când, evenimente sau concerte cu invitaţi speciali.

Cei care doresc să vizioneze filme bune, au două variante în Galaţi: la Bankers Hubb&Cafe sau la Paris Cafe - joia, fără taxă de intrare.

Şi mai există un gen de petreceri, cum ar fi la Garden Pub, în fiecare duminică, cu Grupul Folcloric Datina.

Cu alte cuvinte, avem de unde alege variante pentru a petrece, la Galaţi, serile lungi de vară.

Citit 1588 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.