În miez de vară, maşină Ecosal, aşteptată două ore să ridice gunoiul
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

În miez de vară, maşină Ecosal, aşteptată două ore să ridice gunoiul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi e miez de vară şi ne coacem la 30 de grade, o maşină Ecosal a avut, ieri, o întârziere considerabilă la ridicarea gunoiului. Resturi menajere împrăştiate pe jos, tomberoane pline şi miros greu de suportat. Chiar aşa arăta, aproape de orele prânzului, una dintre ghenele de gunoi din Galaţi. Este vorba despre cea amplasată în faţa blocurilor DJ, de pe Strada Gheorghe Doja, nu departe de Liceul Tehnologic "Sf. Maria", situaţie semnalată de o gălăţeancă din zonă. Maşina Ecosal ar fi trebuit să fie în acest punct încă de la ora 9,30, însă a ajuns cu două ore întârziere. Timp destul pentru ca soarele să pregătească un focar de infecţie, alimentat regulat de alte pungi cu resturi menajere, de la locuitori.

De la Dispeceratul Ecosal am aflat că maşina ar fi ajuns abia pe la 10,40, conform datelor de pe GPS, sistem prin care sunt monitorizate maşinile. Totuşi, în jurul orei 11,20, atunci când fotoreporterul Vieţii libere făcea fotografia, tot nu erau ridicate tomberoanele. Cu siguranţă, maşina Ecosal a avut aceeaşi întârziere, de cel puţin două ore faţă de grafic, şi la următoarele locuri din care trebuia să ridice gunoiul.

Explicaţia primită de la Dispecerat a fost că, în unele puncte de colectare este mai mult de lucru şi de aceea apare decalajul. Problema este că, cu cât maşina întârzie mai mult, cu atât cresc grămezile de resturi menajere care aşteaptă să fie ridicate. Iar nemulţumirea gălăţenilor faţă de serviciile municipalităţii creşte direct proporţional cu aceste mormane. Problemele legate de modul cum se desfăşoară munca muncitorilor de la Ecosal le puteţi sesiza şi direct la telefoanele 0236.312.282 sau 0372.741.887.

Citit 924 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2013 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.