Premianţii concursului de desene / Carrefour i-a făcut fericiţi înainte de Crăciun
Foto: Câştigătorii prezenţi ieri la festivitatea de premiere, alături de reprezentanaţii hypermarketului şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi

Premianţii concursului de desene / Carrefour i-a făcut fericiţi înainte de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cei mai talentaţi copii gălăţeni de clasele 0 - VIII au fost premiaţi, ieri, de Carrefour Galaţi, la finalul Concursului de desene Crăciun 2013. Câştigătorii au primit diplomele şi cadourile de la directorul hypermaketului gălăţean, Marius Andrei Ionescu Cazana. Alexandru, de 6 ani şi jumătate (Şcoala 29), şi părinţii lui au fost surprinşi să afle că ei sunt marii câştigători, care vor pleca în curând într-o excursie la Disneyland, Paris, oferită de Carrefour, Philips şi P&G. „Alex crede cu adevărat în Moş Crăciun, chiar dacă ştie că vorbeşte întâi cu părinţii şi îi întreabă de buget”, ne-a spus Nicoleta Negraia, mama băieţelului. Premiul al II-lea, un laptop, i-a revenit Adrianei Corina Ghencea (clasa a IV-a, Şcoala 7), bucuroasă că îşi va înlocui calculatorul „cam stricat” de acasă. Voleibalistă la Clubul Siderurgistul, Maria Andreea Vlaicu (clasa a VI-a, Şcoala „Mihail Sadoveanu”) s-a clasat pe locul al III-lea, câştigând o bicicletă, exact ce îşi dorea! Câte o menţiune, dar şi o tabletă, respectiv, un MP4 player, au primit Alice Paţilea (clasa a VII-a, Şcoala 1 Pechea) şi Mari Ilona Titea (clasa a II-a, Liceul cu Program Sportiv Galaţi).

Tot ieri, alţi zece copii şi-au primit bucuroşi premiul constând într-un cupon de cumpărături la Carrefour, în valoare de 100 de lei, din care speră ca părinţii lor să le ia şi un binemeritat cadou de Crăciun. Alte 400 de premii colective vor ajunge, în cel mai scurt timp, la tot atâtea clase participante în concurs.

În total, nu mai puţin de 9.000 de desene pe tema „Sărbători de poveste cu Carrefour” au fost înscrise în concurs doar la Galaţi. Unele planşe sunt deja expuse în spaţiul generos de lângă raionul cu produse congelate, iar altele vor putea fi admirate în curând lângă casele de marcat.

Citit 5097 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2013 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.