Ghidul gimnazistului, actualizat pe viata-libera.ro

Ghidul gimnazistului, actualizat pe viata-libera.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă sunteţi părinţi de gimnazişti, trebuie să ştiţi că cele mai proaspete informaţii despre următorii paşi în admiterea în clasa a IX-a se găsesc pe pagina de internet a „Vieţii libere”.

Aici am strâns toate noutăţile despre tezele cu subiect unic şi despre admitere furnizate de instituţiile avizate. Ultimele două documente actualizate pe site-ul ziarului sunt de interes maxim pentru părinţii elevilor de clasa a VIII-a.

Ghidul admiterii computerizate, pus la dispoziţie de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, conţine sfaturi ca de la părinte la părinte privind strategia de completare a fişelor de admitere şi clarificări despre algoritmul de repartizare în 2009.

De asemenea, Ghidul completării fişelor de admitere vă oferă explicaţii punctuale despre completarea efectivă a fişei fiecărui candidat. Dumneavoastră, ca părinte, vă informaţi corect şi complet despre viitorul profesional al copiilor dumneavoastră.

Elevului îi rămâne doar să se pregătească pentru tezele cu subiect unic de pe semestrul al doilea şi, evident, pentru încheierea anului şcolar.

Explicaţie foto: Elevii de clasa a VIII-a mai au de dat un rând de teze până la sfârşitul gimnaziului

Citit 689 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.