Şeful Tinerilor CONSERVATORI se însoară/ Vali Sandu vrea o LUNĂ de miere cu TRADIŢII

Şeful Tinerilor CONSERVATORI se însoară/ Vali Sandu vrea o LUNĂ de miere cu TRADIŢII
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Organizaţiei de tineret al Partidului Conservator, Vali Viorel Sandu, a hotărât să se însoare. Aleasa inimii directorului Serviciului Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat Galaţi nu are nicio legătură cu politica şi este de profesie consilier juridic. Nunta este programată pe 6 septembrie, iar petrecerea va avea loc la Restaurant Laura, la Magnus, unde vor fi aşteptaţi 250 de oamenii apropiaţi cuplului.

„Nunta este încununarea unei relaţii de şapte ani. Vom avea invitaţi rude, prieteni, oameni la care ţinem şi care ne-au demonstrat de-a lungul timpului că ţin şi ei la noi. De altfel, şi naşii sunt dintre prietenii noştri cei mai apropiaţi. Am vrut ca naşii să ne fie prieteni, astfel încât să ne fie şi părinţi spirituali. Viitorii naşi sunt o pereche de oameni sufletişti, apropiaţi de vârsta noastră. Nici ei nu au legătură cu mediul politic. Am emoţii pentru eveniment, dar o să fie frumos”, ne-a declarat tânărul conservator.

Viitorii soţi nu şi-au stabilit încă locul unde îşi vor petrece luna de miere, în schimb, potrivit lui Vali Viorel Sandu, va fi cu siguranţă unul dintre acele locuri în care încă mai sunt păstrate tradiţiile. „În fiecare zi avem program, vrem ca măcar luna de miere să fie fără program. Eu ţin mult la tradiţie, astfel încât, acolo unde este tradiţie, vom fi şi noi”, ne-a mai spus acesta.

Vali Viorel Sandu împlineşte 31 de ani pe 17 iunie şi este cel de-al doilea tânăr politician care se însoară în luna septembrie a anului în curs. Tot în septembrie are programată nunta şi preşedintele Tineretului Social Democrat, Ionuţ Pucheanu.

Citit 4766 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iunie 2014 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.