Demonstraţie de toacă, la Biserica "Înălţarea Domnului"

Demonstraţie de toacă, la Biserica "Înălţarea Domnului"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă, Biserica "Înălţarea Domnului" din Ţiglina I îşi prăznuieşte cel de-al doilea patron spiritual, Sfântul Alexandru. PRintre alte activităţi prilejuite de praznic, astăzi, cu începere de la ora 17.15, la biserică va avea loc o demonstraţie de toacă, susţinută de elevi braşoveni, veniţi la Galaţi să ne arate această străveche înzestrare. Demonstraţia va fi coordonată de părintele Octavian Smadu. În oraşul Victoria din judeţul Braşov, s-a desfăşurat, în luna iulie, cea de-a zecea ediţie a festivalului de toacă intitulat „Cântecul care zideşte” şi la care participă copii din ţară şi din străinătate.

Citit 1250 ori Ultima modificare Joi, 28 August 2014 17:29

11 comentarii

 • postat de @crestinul orthodox
  Sâmbătă, 30 August 2014 08:20
  5.13.160.***
  Cat p-aci sa-ti dau dreptate in privinta admonestarilor cu care ma fericesti dar mai ales in privinta avertizarilor cu focul Gheenei si cu celelalte amenintari apocaliptice intalnite de obicei la neo-protestantii zelosi care mereu avertizeaza cu termeni apropiati de ai tai .

  As fi curios totusi sa-ti stiu parerea in privinta faptului ca proeminenti clerici ortodocsi , Melchisedec Stefanescu , Miron Cristea , Irineu Mihalcescu , Iustinian Marina , Gala Galaction si multi altii au fost masoni .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pentru crestinul orthodox
  Sâmbătă, 30 August 2014 00:16
  5.13.187.***
  Crestinule, nu imi pasa cine esti, dar uite-te in oglinda caci ai mari probleme. Te dai crestin, dar dai dovada de o violenta si o ura atat de mare incat ai putea fi catalogat cu usurinta drept un criminal bolnav.
  Parca dumnezeul tau era ala de iubeste pe fiecare, iertator si toate cele. Tu vrei sa arda toata lumea? Trezeste-te la realitate, pune mana si mai citeste o carte sau interneaza-te, caci tind sa cred ca asta e singura ta mantuire.
  Reactiile tale sunt demne de extremistii islamisti, aia care decapiteaza oameni si isi omoara femeile cu pietre.

  Mai ai si drept de vot...
  1
  2
  Raportează
 • postat de @crestinul orthodox
  Vineri, 29 August 2014 22:03
  79.116.107.***
  baga mare , tine-o tot asa , ca le spui bine .............biet om dus cu sorcova .
  0
  0
  Raportează
 • postat de crestinul orthodox
  Vineri, 29 August 2014 21:02
  89.137.226.***
  VALABIL SI PENTRU tine sarpe ce esti , sluga vanduta la "marele arhitect " sau satana
  Sfantul si MARITUL PROOROC ILIE cu foc sa te ia in primire vrajmas al lui HRISTOS ce esti

  si afla ca masoneria este data anathema de mult in BISERICA ORTHODOXA asa cum ne arata Sfintii Parinti
  oare aveti curaj curaj sa stati si impotriva focului , ce are a va starpi de pe acest pamint ?
  vai si amar ca in focul vesnic , veti merge
  pentru ca ati iubit intunericul dar LUMINA ati urat
  si pe tatal minciunei l-ati slujit
  1
  0
  Raportează
 • postat de Pentru fiecare din cei patru comentatori de pana acum
  Vineri, 29 August 2014 09:23
  5.13.213.***
  @eu Reactia ta e vulgara si de prost gust . Cultul icoanelor si al moastelor e atestat de mult , dintotdeauna si in toate religiile mari . Pune si te mai informeaza .

  @je Te inseli in cam tot ce ai scris , in afara de faptul cu profitul mare al BOR-ului de pe urma populatiei credule . Dar oamenii cu adevarat rationali nu au cum sa tina legatura cu divinitatea doar din afara bisericii , asta neinsemnand ca te invit sa umbli toata ziua prin biserici sau manastiri . Nu religia sau o biserica ori alta a persecutat stiinta si oamenii de stiinta ci , in anumite momente un Bruno sau Galilei au intrat in conflict deschis cu aceasta , ambele parti dovedind intoleranta , rigiditate , in cele din urma unii capi ai bisericii facandu-se vinovati de transarea lucrurilor in modul condamnabil in care stim cu totii . Uiti si ca biserica e un mare depozitar de cultura inalta , ca niciun stramos de vaza al Romaniei n-a sustinut prostiile pe care le debitezi gramada , ca un ideolog marxist . Si ca esti complet incult si irational interpretand asa cum o faci pasajul biblic respectiv , nu mai e nici o indoiala , problema cu obscurantismul existand dar depasindu-te .

  @ pt ambii......Se stie ca se cer taxe ilegale , fara chitante pt cununii , botezuri , etc. Si de ce ''sa tacem, sa nu mai criticam, ca are cine sa o face'' ? Sa nu tacem , sa criticam , fiecare purtand responsabilitatea pt vorbele sale .

  cat despre autointitulatul '' crestinul orthodox '' , e greu sa-i mai spui ceva , caci fanatismul trebuie tratat cu tacere , medicamente si-n ultima instanta cu forta .

  Rog redactia sa stearga postarea mea anterioara .
  2
  0
  Raportează
 • postat de leleuia
  Vineri, 29 August 2014 09:20
  213.233.93.***
  Aleluia aleluia, talanga balanga, faceti circ si panarama, disperati vecini din bloc, mintiti populatia cu prostiile voastre, scoateti boxele si urlati in ele, scoateti icoana facatoare de minuni, puneti babele sa linga icoanele sfintite , amin si ducetiva @x*lui ....
  4
  6
  Raportează
 • postat de @pt fiecare din cei patru comentatori de pana acum
  Vineri, 29 August 2014 09:15
  5.13.213.***
  @eu Reactia ta e vulgara si de prost gust . Cultul icoanelor si al moastelor e atestat de mult , dintotdeauna si in toate religiile mari . Pune si te mai informeaza .

  @je Te inseli in cam tot ce ai scris , in afara de faptul cu profitul mare al BOR-ului de pe urma populatiei credule . Dar oamenii cu adevarat rationali nu au cum sa tina legatura cu divinitatea dor din afara bisericii , asta neinsemnand ca te invit sa umbli toata ziua prin biserici sau manastiri . Nu religia sau o biserica ori alta a persecutat stiinta si oamenii de stiinta ci , in anumite momente un Bruno sau Galilei au intrat in conflict deschis cu aceasta , ambele parti dovedind intoleranta , rigiditate , in cele din urma unii capi ai bisericii facandu-se vinovati de transarea lucrurilor in modul condamnabil in care stim cu totii . Uiti si ca biserica e un mare depozitar de cultura inalta , ca niciun stramos de vaza al Romaniei n-a sustinut prostiile pe care le debitezi gramada , ca un ideolog marxist . Si ca esti complet incult si irational interpretand asa cum o faci pasajul biblic respectiv , nu mai e nici o indoiala , problema cu obscurantismul existand dar depasindu-te .

  @ pt ambii......Se stie ca se cer taxe ilegale , fara chitante pt cununii , botezuri , etc. si de ce ''sa tacem, sa nu mai criticam, ca are cine sa o face'' ? Sa nu tacem , sa criticam , fiecare purtand responsabilitatea pt vorbele sale .

  cat despre autointitulatul '' crestinul orthodox '' , e greu sa-i mai spui ceva , caci fanatismul trebuie tratat cu tacere , medicamente si-n ultima instanta cu forta .
  4
  3
  Raportează
 • postat de crestinul orthodox
  Vineri, 29 August 2014 08:23
  89.137.226.***
  bai iconoclastilor , pagani spurcati ce stati pe ast pamint
  ati ajuns sa va ridicati impotriva SFINTELOR ICOANE
  NU Vi-i FRICA Oare de MANIA DUMNEZEIASCA ce va poate Lovi si va veti tara pe acest pamint asa cum batjocoriti voi CHipul Cel Sfant si SFINTII
  sa va Certe DUMNEZEU prin SFINTII SAI de pe acest pamint , draci spurcati ce vorbiti pe limba omeneasca ...
  si rugati-va sa nu patiti altele ,
  rugati-va pentru Iertare de la DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI
  sa nu fie prea tarziu

  si astazi Taierea Capului Sfantului Ioan BOTEZATORUL este ...
  DOAMNE Ai MILA
  amin.
  adresat pentru "eu " sau " je "
  8
  5
  Raportează
 • postat de pt ambii comentatori si ceilalti care vor urma
  Vineri, 29 August 2014 06:55
  92.80.168.***
  Ce ati vrut sa demonstrati cu ideile voastre???
  Prostia?! Ori, va credeti crestini, chiar daca nu treceti pragul unei biserici. Din cate stiu eu, nu te obliga niciun preot sa dai bani. Vrei sa dai, dai, nu, te inchini, vrei sa atingi icoana, o atingi, daca nu, nu. Ca sunt multi ,,zelosi,, cu asa credinta, asta este adevarat, si, o spun si preotii, ca sunt multi care vin, se inchina, fac matanii, dar, credinta lor este departe de a fi una cu cea reala...
  Haideti sa tacem, sa nu mai criticam, ca are cine sa o face. Sa ne inchinam astazi intr-o zi sfanta si sacra, ca nu se stie cine urmeaza..............
  8
  5
  Raportează
 • postat de je
  Vineri, 29 August 2014 03:01
  5.13.160.***
  Doar babele ramolite si mosii idioti mai cred ca B.O.R.-ul sau sectele actuale mai au vreo legatura cu DIVINITATEA,din moment ce acestea au devenit cele mai profitabile s.r.l.-uri pe timp de criza,preocupate doar de "coroclei" de la oameni,sponsorizari de la Stat si neimpozitarea profitului (ma refer la manastirile care vand lumanari,vin,miere de albine,lemne de foc,au moteluri si hanuri,etc).Oamenii rationali merg pe principiul "NIHIL SINE DEO" si au o legatura permanenta cu DIVINITATEA,nu merg la biserici,secte sau manastiri sa pupe icoane sau sa linga moaste!Daca nu era religia,care sa persecute oamenii de stiinta,acum omenirea era mult mai avansata din pct de vedere tehnologic si multe boli fara leac ar fi fost de domeniul trecutului la ora actuala,dar cum biblia minte ca intelepciunea omului e nebunie in fata lui DUMNEZEU trebuie sa mai asteptam pana realizeaza toti ca DUMNEZEU nu respinge stiinta,ci respinge obscurantismul si prosteala bisericeasca.
  5
  12
  Raportează
 • postat de eu
  Vineri, 29 August 2014 02:43
  5.13.160.***
  Fiilor, vă prezint ghidul de mântuire rapidă al părintelui Găozanie.

  Iată principalii paşi:
  1. Pentru început vă îndopaţi cu sarmalele furate din mâinile babei de lângă voi;
  2. Vă spalaţi pe dinţi cu aghiasmă pentru că va trebui sa lingeţi icoanele din biserică. Ideea e să nu mai aveţi resturi de sarmale pe dinţi, astfel încat sa nu le îmbaloşaţi;
  3. Cotizaţi la buzunarul meu pentru că altfel nu vă permit să molfaiţi ciolanele profanate (a.k.a. sfintele moaşte);
  4. Vă îndepartaţi împarţind coate si pumni babelor si prostodocşilor zeloşi;
  5. La sfârşit, cu o satisfacţie imensa că ati reuşit să molfăiti moaştele şi aţi ajuns să iesiţi pe poarta bisericii, începeţi să trageţi rafale de băşini cu stropi, pentru a vă demonstra evlavia.

  Ghidul de mântuire rapidă al părintelui Găozanie nu poate da greş. Efect duhovnicesc garantat.
  7
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.