Astăzi începe desţânţârirea

Astăzi începe desţânţârirea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Substanţa letală pentru ţânţari va fi împrăştiată din aer, cu avionul şi la sol, cu atomizoarele în intervalul orar 5.00-9.00 *

Gălăţenii exasperaţi de ţânţarii care atacă la… drumul mare în ultimul timp trebuie să ştie că începând de astăzi, 25 mai, în oraş, se declară război anofelilor. Cu alte cuvinte, astăzi începe acţiunea de dezinsecţie, program care va dura cel puţin trei zile, aşa după cum ne-a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Ion Ionescu, directorul societăţii locale de salubritate Ecosal – cea care se ocupă în acest an de program, ne-a declarat că „vom acţiona atât la sol, cât şi aerian. La sol, vom folosi cele şase atomizoare pe care le deţinem, câte trei în fiecare maşină şi vom începe cu cartierul Dimitrie Cantemir, unde sunt cei mai mulţi ţânţari. Acţiunea se va desfăşura în intervalul orar 5.00-9.00 şi cu avionul şi la sol şi se va relua seara, doar dacă temperaturile vor fi scăzute, pentru că substanţa trebuie împrăştiată pe răcoare, pentru a avea efect. Pentru această acţiune vom mobiliza 12 angajaţi Ecosal”.

Cum pe adresa redacţiei am primit mai multe sesizări cu privire la ţânţarii care le strică gălăţenilor  plimbările  pe Faleză, am întrebat când vor ajunge „tunurile de ceaţă” şi prin vegetaţia de la malul Dunării? „Pe miercuri-joi, probabil, vom ajunge. Vom lua toate cartierele la rând”, ne-a mai spus Ion Ionescu.

Explicaţie foto: De astăzi, ţânţarii sunt inamicul public nr. 1

Citit 1560 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.