Manifestări de Ziua Victoriei, Revoluţiei şi Libertăţii, joi, în Galaţi

Manifestări de Ziua Victoriei, Revoluţiei şi Libertăţii, joi, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei noastre, reprezentanţii Instituţiei Prefectului îi invită pe gălăţeni la o serie de manifestări ce vor avea loc pe 22 decembrie, cu ocazia zilei Victoriei, Revoluţiei şi Libertăţii în mai multe puncte din oraş.

Astfel, cu începere de la ora 11,00, cetăţenii sunt aşteptaţi la monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din decembrie '89, de lângă Teatrul Dramatic, unde se va intona imnul şi se vor depune coroane de flori. De la ora 12,00, la Catedrala Arhiepiscopală, va fi efectuată slujba de pomenire a eroilor Revoluţiei şi se vor trage clopotele.

În încheiere, gălăţenii sunt aşteptaţi la monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din decembrie, din Cimitirul "Eternitatea", unde va fi prezentat onorul, va fi intonat imnul României, va fi efectuată o slujbă de pomenire a eroilor şi se vor depune coroane de flori.

Manifestările se vor încheia cu defilarea Gărzii de Onoare.

Slujbe pentru eroii Revoluţiei din 1989

Patriarhia Română informează că joi şi vineri, 22, respectiv, 23 decembrie, continuă oficierea de slujbe de pomenire a eroilor Revoluţiei Române din 1989, în toate cimitirele şi la monumentele şi troiţele închinate eroilor din întreaga ţara.

Citit 1584 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2016 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.