Humelnicu, „decapitat”!

Humelnicu, „decapitat”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conducătorul Direcţiei pentru Sport Galaţi a intrat în preaviz, iar interimatul va fi asigurat de Fiţa Lovin * „Eterna” şefă a sportului dunărean nu poate reveni, însă, ca director general, dar va rămâne în umbra noii şefe, o fostă canotoare din acelaşi partid cu atleta medaliată olimpic la Los Angeles (1984) *

Se mişcase bine în câteva luni

Aşa cum intuiam în urmă cu două zile, Marius Humelnicu, şeful Direcţiei pentru Sport Galaţi din luna mai a acestui an, a fost trimis în decor pentru simplul fapt că n-are „culoarea” partidului aflat la guvernare.

Nu trebuie trecut cu vederea faptul că fostul fotbalist fusese sprijinit de PSD pentru a ajunge în fruntea DJS, dar la fel de adevărat este că omul a fost activ în cele câteva luni prinse în postul de director general.

A ridicat două terenuri sintetice lângă ruşinea numită Sala Sporturilor, moştenire a „domniei” Fiţei Lovin. Tot Humelnicu - pe care nu-l putem suspecta că ar avea sămânţă de magician sau măcar de iluzionist în ADN - pregătise terenul şi pentru reamenajarea Bazinului Olimpic - şi acesta o epavă, ca întreaga bază sportivă din oraş.  

„E o nebunie!”

„Da, am primit ordinul de revocare din funcţie de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Este invocat articolul 3 din contractul de management, unde se spune că acest contract poate dura până la patru ani”.

„Deci poate dura şi zece zile sau câteva luni, cum s-a întâmplat în cazul meu. Şi fără să fie luaţi în calcul indici de performanţă! Asta este, viaţa merge înainte. Eu chiar am vrut să fac ceva, în câteva zile aş fi dat startul la lucrările de la Bazinul Olimpic”, a comentat cel care deja a primit preaviz.

„Deşi ar fi trebuit să am preaviz de 30 de zile, mi s-au dat numai 15 zile. Este o nebunie, n-am ce să mai zic”, a adăugat Marius Humelnicu.

El a ţinut să-i răspundă Fiţei Lovin care îşi revendică ideea amenajării terenurilor de lângă Polivalentă: „E uşor să spui că ai vrut să faci, după ce 14 ani de zile nu s-a văzut nimic de pe urma ta!”  

Lovin va deţine controlul

Cine-i ia locul lui Marius Humelnicu? Fiţa Lovin, deşi nu recunoaşte, şi-ar fi dorit din toată inima acest lucru, partidul (PD-L, formaţiune în care fosta atletă a intrat de curând) n-ar fi avut nimic împotrivă, dar vârsta îi permite să rămână doar ca adjunct.

Oricum, interimatul va fi asigurat de doamna care conduce destinele Direcţiei pentru Sport din 1995, „Eterna Fiţa”, aşa cum i s-a spus de-a lungul vremii.

Noul director general al DJS va fi tot o femeie, şi neapărat din PD-L – o fostă canotoare care s-a stabilit în urmă cu câţiva ani în Galaţi – iar un lucru este sigur: Lovin, care colabora destul de rar cu Humelnicu, va sta în umbra următoarei şefe. Orice debutant are nevoie de un om cu experienţă lângă el, nu-i aşa?  

Explicaţie foto: Marius Humelnicu a fost director general al DJS doar cât timp a stat PSD la guvernare

Citit 1772 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.