Oţelule, întrerupe-ţi criza!

Oţelule, întrerupe-ţi criza!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Formaţia campioană, prinsă deja în hora meciurilor programate din trei în trei zile, are astăzi o misiune grea: să pună capăt şirului de eşecuri * Roş-alb-albaştrii nu s-au mai întâlnit cu o asemenea situaţie de exact doi ani de zile, la începutul mandatului lui Dorinel Munteanu la Galaţi

VOINŢA SIBIU – OŢELUL GALAŢI

Meci programat astăzi, în etapa a VII-a a Ligii I;

Stadionul „Municipal” din Sibiu – ora 17.00 (în direct la Digi Sport);

Echipele probabile:

VOINŢA: Dănălache – Forika, Tînc, Grigore – Bunea, Beza, Dâlbea, Tătar – Matei, Martinescu, Popa. Antrenor: Alexandru Pelici.

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Filip, Giurgiu – Antal, Ibeh, Frunză – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Dragoş Istrate (Bucureşti) – Gabriel Bârjac (Zalău) şi Andrei Constantinescu (Bucureşti). Rezervă: Mugurel Vădan (Bucureşti).

„Să fim concentraţi!”

Jocul Oţelului a dat semne evidente de înviorare în Elveţia, dar criza rezultatelor este evidentă: 1-2 la Dinamo, 0-4 cu CFR Cluj şi 1-2 la Basel. Astăzi, la Sibiu, echipa pregătită de Dorinel Munteanu trebuie să iasă la suprafaţă şi nu o poate face decât cu o victorie.

„Vom avea meci greu cu Voinţa, o nou-promovată care a pierdut o singură partidă în primele şase etape de campionat.” Istoviţi după jocul de Liga Campionilor, de miercuri seară, Sergiu Costin şi compania au ajuns a doua zi după prânz în oraşul de lângă Cibin şi par convinşi că localnicii nu le vor cere autografe.

„Dacă nu vom fi concentraţi, putem să avem surprize neplăcute”, afirmă mijlocaşul central Gabriel Giurgiu care n-a prins niciun punct pentru echipa sa de când a revenit după accidentare.

Acum doi ani s-a ieşit din pasa proastă

„Oţelarii” n-au mai întâlnit o situaţie atât de seacă din a doua jumătate a anului 2009, atunci când Neamţul abia preluase banca tehnică a grupării dunărene. În perioada 15 – 28 august 2009, echipa care un sezon mai târziu cucerea primul trofeu din istorie pierdea cu 1-0 la CFR Cluj, cu acelaşi scor în faţa Stelei pe terenul din Ţiglina III şi cu 4-1 în compania Unirii Urziceni.

Pe 12 septembrie 2009 s-a ieşit din pasa proastă, Oţelul impunându-se în deplasarea de la Dinamo cu 1-0. „Nu putem spune că este criză la Galaţi. Avem două eşecuri, un moment care nu ne convine deloc, apoi a fost meciul de Liga Campionilor, în care zic că am pierdut pe nedrept”, parează fostul internaţional aflat la cârma corabiei gălăţene.

Deplasarea de astăzi, de la Sibiu, e turnesolul care ne va arăta unde se află campioana în exerciţiu a ţării.  

Sălă va fi titular

Cu toate că Adrian Sălăgeanu a fost considerat ţapul ispăşitor al eşecului de la Basel, Munti nu-şi permite luxul de a-l ţine astăzi pe bancă pe cel mai experimentat fundaş stânga din lot. Silviu Ilie este suspendat după eliminarea suferită cu CFR Cluj, iar pe Zoran Ljubinkovici îl trădează faptul că în carieră a jucat numai fundaş central.

Pe flancul stâng al atacului va fi folosit Sorin Frunză, varianta Laurenţiu Buş fiind în continuare inaccesibilă din cauza entorsei de gleznă a eroului din ultima Supercupă a României.

Citit 1260 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.