Cine va fi în calea Oţelului?
Foto: Foto: Sorin Pană

Cine va fi în calea Oţelului?
La meciul din „optimi”, Oţelul s-a răfuit şi la propriu cu cei de la Tg. Mureş pentru calificare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Campioana României îşi va afla azi obstacolul spre semifinalele competiţiei în care funcţionează regula knock-out-ului * Roş-alb-albaştrii nu vor juca însă pe 7 decembrie în această fază, deoarece atunci au meci la Lisabona, în Liga Campionilor

O programare cel puţin stângace, dacă nu imprudentă, au reuşit conducătorii Federaţiei Române de Fotbal în actuala ediţie a Cupei României. Cu toate că pe 7 decembrie este etapă de UEFA Champions League, acolo unde putea să activeze şi FC Vaslui, nu numai Oţelul, echipă calificată direct în grupe, în aceeaşi zi urmează să se desfăşoare şi jocurile din sferturile de finală ale întrecerii domestice. Cum runda de Ligă nu poate fi amânată, roş-alb-albaştrii antrenaţi de Dorinel Munteanu îşi vor aglomera finalul de an cu o partidă care s-ar fi putut disputa şi în primăvara anului următor. Cel mai probabil, duelul de Cupă va avea loc o săptămână mai târziu decât programarea iniţială, adică pe 14 decembrie.

„Vreau trofeul!”

Astăzi, de la ora 16.00, la sala „Nicolae Dobrin” a sediului FRF va avea loc tragerea la sorţi a „sferturilor” şi, dacă va funcţiona regula de anul trecut, cele opt formaţii vor fi împărţite în două urne valorice. Singurul criteriu va fi poziţia ocupată în ediţia precedentă a clasamentului Ligii I, cu precizarea că Poli Timişoara, retrogradată pe motive de ordin financiar, se va afla în cel de-al doilea bol şi, prin urmare, ar putea fi scoasă în calea „oţelarilor”. Ceilalţi trei potenţiali adversari ai gălăţenilor sunt Gaz Metan Mediaş, Pandurii Tg. Jiu şi Petrolul Ploieşti. Capi de serie, ca şi trupa Neamţului, vor mai fi FC Vaslui, Dinamo şi Rapid. „Nu contează cu cine vom pica, important este să jucăm acasă, ca să scăpăm de vreun drum foarte lung. Şi, mai mult, vreau să mergem mai departe, să câştigăm trofeul!”, a ţinut să comenteze Dorinel Munteanu.

Citit 994 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2011 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.