„Oţelarii”, dispersaţi de vremea rea

„Oţelarii”, dispersaţi de vremea rea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aterizarea pe Otopeni a fotbaliştilor de la Oţelul, moment consemnat sâmbătă seară, n-a fost urmată, conform uzanţelor, de un drum la Galaţi cu autocarul * Vremea rea i-a obligat pe roş-alb-albaştri să apeleze la diverse breşe pentru a-şi vedea partenera de viaţă şi copiii

Formaţia gălăţeană, sosită sâmbătă seară în Bucureşti după cele unsprezece zile de Cipru, n-a putut merge in corpore către municipiul de la Mila 80 a Dunării, autocarul nereuşind să ajungă în Capitală! Din cauza drumurilor blocate, dar şi a celorlalte căi de acces în care existau restricţii pentru automobile de mare tonaj, mijlocul de transport al roş-alb-albaştrilor a fost nevoit să rămână acasă. „Şoferul spune că nu se poate ajunge la Bucureşti, deci va trebui să ne descurcăm care şi cum putem”, au concluzionat elevii lui Dorinel Munteanu încă dinainte de a decola din Larnaca. Cu toate că s-a sperat ca maşina campionilor să ajungă la Otopeni, se pare că a existat şi o dispoziţie internă ca autocarul să nu facă deplasarea. Pentru a evita vreo nenorocire pe drum, „oţelarilor” li s-au rezervat camere la hotel în Bucureşti, dar acest lucru nu i-a descurajat pe Costin şi compania. Unii au căutat taxiuri bine dotate pentru 250 de kilometri foarte dificili, alţii au ales varianta trenului – nouă jucători au ajuns la Galaţi până duminică dimineaţă. Alţii, cum ar fi Antal, Giurgiu şi Buş, au avut o variantă incomparabil de comodă la dispoziţie. Au zburat de pe „Henri Coandă” direct la Cluj. 

„Sinistratul” Pena din Rahova

Tehnicianul Dorinel Munteanu a rămas la hotelul Intercontinental din Bucureşti, dar i-a sfătuit pe fotbaliştii să aibă grijă. „Luni seară vă aştept pe toţi înapoi”, le-a transmis fostul internaţional care nu putea să nu înţeleagă dorul de cei dragi al sportivilor. Cel mai „sinistrat” a fost vârful Pena, originar din cartierul bucureştean Rahova. „Vai, nu ştiu cum o să ajung acasă! Cred că voi pleca pe jos de la aeroport ca să sufăr şi eu puţin pentru voi”, a glumit Penaru’ cu ai săi colegi.

Păţania şoferului campionilor

Şoferul autocarului campionilor României, Gabriel Câşleanu, a trecut printr-un eveniment extrem de periculos acum o săptămână şi jumătate. După ce i-a adus pe jucători la aeroport pentru stagiul din Cipru, conducătorul auto a avut mari probleme pe drumul spre Galaţi, fiind nevoit să revină în Capitală de teama unei tragedii. Şi se afla, totuşi, la volanul unui autocar!

 

Citit 1565 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2012 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.