Dorinel mai vrea o săptămână în Spania!
Foto: Foto: Dănuţ Lungu (Oliva Nova, Spania)

Dorinel mai vrea o săptămână în Spania!
Dorinel Munteanu (primul din dreapta) este neliniştit din cauza vremii extreme din România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După Dinamo, CFR Cluj, Rapid şi FC Vaslui, care au anunţat că îşi prelungesc stagiile de pregătire din Antalya, şi oficialii Oţelului sunt pe punctul de a întârzia revenirea în ţară * Decizia de amânare a startului returului va fi luată în zilele următoare de Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal *

Stagiul de la Oliva Nova al fotbaliştilor Oţelului este pe cale de a se prelungi cu şapte zile! Antrenorul Dorinel Munteanu, care zilnic consultă pe Internet prognoza meteo şi informaţiile legate de starea terenurilor din Liga I, susţine că încă nu ia în calcul revenirea în România. „Încă nu s-a luat decizia finală, dar eu îmi doresc să prelungim cantonamentul din Spania cu o săptămână. Am văzut ce se întâmplă în ţară şi chiar nu văd cum ne-am putea pregăti pe zăpadă sau pe gheaţă, nu mai zic de temperaturi. Noi am avut o perioadă specifică de iarnă în Poiana Braşov, acum urmărim altceva, avem nevoie de terenuri de iarbă, nu de nămeţi. Am vorbit şi cu domnul preşedinte Marius Stan, nici el nu este încântat de vremea de acasă”, comentează Neamţul. În caz că şederea pe coasta de est a Spaniei va continua, Oţelul ar mai susţine două sau trei jocuri de verificare până la startul returului. „Îmi doresc pe final de stagiu un adversar foarte puternic. Chiar dacă am pierde, nu m-aş teme pentru că n-aş avea motiv. Vă spun cu toată convingerea: avem o formaţie foarte bună care va demonstra pe teren că este mai bună decât în anii precedenţi”, adaugă cu un optimism ieşit din comun fostul internaţional. La Oliva Nova, în jurul prânzului sunt aproximativ 12-13 grade Celsius. 

„Nu mă panicasem”

Dorinel s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa a câştigat ultimele două jocuri amicale, 4-0 cu Dalian Aerbin şi 1-0 cu Shandong Luneng. „Nu intrasem în panică pentru că nu câştigaserăm în primele cinci jocuri de verificare din 2012. Ştiam că intervine oboseala, dar încet-încet vom ajunge la forma pe care mi-o doresc la începutul campionatului”, afirmă Munteanu.

Decizia privind amânarea, joi, 17 februarie

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal va decide joi, 17 februarie, dacă se va amâna startul returului prevăzut iniţial pentru 25 februarie. Totuşi, preşedintele FRF Mircea Sandu s-a antepronunţat zilele trecute: „Cel mai probabil returul va începe mai târziu. Joi se va şti când se va relua campionatul”. În prima rundă oficială din noul an, Oţelul va juca în deplasare cu Concordia Chiajna.

Citit 1059 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2012 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.