Dorinel Munteanu cere sprijinul suporterilor pentru meciul cu CFR Cluj
Foto: Foto: Sorin Pană

Dorinel Munteanu cere sprijinul suporterilor pentru meciul cu CFR Cluj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Oţelului doreşte ca fanii să-i ajute echipa să triumfe în duelul ultimelor două campioane, programat luni seară la Galaţi


Dorinel Munteanu, tehnicianul Oţelului, a declarat că aşteaptă ca roş-alb-albaştrii să fie susţinuţi de un număr cât mai mare de suporteri în partida contra formaţiei campioane, CFR Cluj, meci care se va disputa luni, de la ora 19.00. Acesta a spus că prin aportul publicului echipa sa se poate impune. „Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte dificil, întâlnim echipa campioană şi este mare nevoie ca suporterii să fie alături de noi şi să vină în număr cât mai mare la stadion. Am câştigat multe jocuri şi datorită lor, pentru că ne-au susţinut în momentele grele şi aşa vreau să fie şi acum”, a spus Munteanu.

La fel ca antrenorul său, fundaşul dreapta Cornel Râpă consideră că Oţelul se poate impune în faţa CFR-ului, dacă gălăţenii vor reuşi să-şi facă jocul obişnuit, impulsionaţi şi de suporteri. „Avem nevoie de suporteri, dar nu ne este teamă de adversar pentru că depinde numai de noi. Dacă noi vom fi concentraţi şi vom reuşi să ne facem jocul, cu siguranţă vom putea câştiga”, a declarat Râpă.

În ceea ce priveşte absenţele de pe flancul stâng (Ilie accidentat şi Ljubinkovic suspendat), antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că nu a luat încă o hotărâre în ceea ce priveşte fundaşul stânga care va fi titular. „Sigur că este o problemă, dar cineva trebuie să intre. Îl am pe Murgoci ca variantă, este şi Mardare, iar la nevoie pot apela şi la Marian Cârjă. Chiar şi Sârghi poate fi o soluţie, mai ales că şi-a făcut destul de bine treaba la Ploieşti”, a spus Munteanu, care a rămas sceptic în privinţa întăririlor până la încheierea perioadei de transferuri. „N-are sens să mai discutăm, până se rezolvă situaţia la club avem meci important cu CFR Cluj”, a adăugat antrenorul.

Bilete ieftine

Pentru jocul de luni seară împotriva celor de la CFR Cluj, conducerea clubului gălăţean a anunţat că biletele vor fi mai ieftine decât în sezonul precedent. Preţul va fi cu cinci lei mai mic, la toate sectoarele stadionului, iar de această dată nu va mai fi inclusă în preţ nici publicaţia oficială a clubului, aşa cum s-a întâmplat la meciul împotriva Rapidului, din urmă cu două săptămâni. Astfel, preţurile pentru următorul joc vor fi următoarele: 15 lei la tribuna I, 10 lei la tribuna a II-a şi 5 lei la peluze. Tichetele vor fi puse în vânzare doar luni, între orele 11.00 şi 20.00, şi vor fi disponibile la casele de bilete din jurul stadionului.

Inkango vrea să joace

Francezul adus în această vară de Oţelul, Bruce Inkango, a declarat la conferinţa de presă de ieri că-şi propune să evolueze în cât mai multe meciuri în tricoul gălăţenilor. „Important este să joc, asta îmi doresc cel mai mult, nu mi-am propus un număr de goluri pe care să-l marchez, dar voi da maximum în fiecare partidă”, a declarat Inakngo, cel care a marcat unicul gol al roş-alb-albaştrilor în etapa trecută.

Citit 2243 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2012 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.