Decizie-şoc la FCM Dunărea: Dănuţ Oprea, „retrogradat”!

Decizie-şoc la FCM Dunărea: Dănuţ Oprea, „retrogradat”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Noul tehnician al echipei de fotbal de la matineu este Stelian Bordeianu *

Antrenorul formaţiei gălăţene de Liga a II-a s-a trezit ieri că a rămas fără jucăria pe care o modelase din vara anului trecut.

Preşedintele Auraş Braşoveanu l-a anunţat pe Dănuţ Oprea că-l trimite la echipa-satelit care activează în Liga a IV-a pe motiv că „a adus atingere intereselor clubului prin acţiunile sale”. Deci nu-i vorba de demitere, nu rezultatele grupării situate momentan pe locul VII al clasamentului au făcut obiectul acestei decizii mai mult decât surprinzătoare.

„Este incredibil aşa ceva! Mi se caută nod în papură, asta e sigur. Sunt înlăturat pentru că jucătorii Cucu şi Bârlădeanu au semnat contracte cu un impresar care, întâmplător, mi-e prieten. Bine că n-am adus atingere clubului atunci când am dus-o pe locul 5. Sunt mâhnit că am muncit de pomană”, s-a apărat Oprea, aflat la Bucureşti pentru cursurile Licenţei Pro.

În locul său a fost deja instalat Stelian Bordeianu, fostul portar al Oţelului din anii ’90, care ultima dată a pregătit pe Politehnica Galaţi, în eşalonul al treilea.

Citit 2143 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.