"Oţelarul" Chipirliu a marcat un gol la vinclu, din lovitură liberă

"Oţelarul" Chipirliu a marcat un gol la vinclu, din lovitură liberă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a susţinut, sâmbătă, ultimul meci de verificare înaintea startului campionatului ligii secunde, întâlnind formaţia de Liga a III-a Sporting Lieşti, pe terenul acesteia. Partida s-a încheiat cu victoria celor de la Oţelul, scor 2-1 (1-0). Golurile formaţiei antrenate de Daniel Florea au fost marcate de Stoian (min. 45), din poziţie de singur cu portarul advers, şi Chipirliu (min. 59), dintr-o execuţie impecabilă, la vinclu, a unei lovituri libere de la 23 de metri. Golul echipei din Lieşti a fost marcat, aproape de finalul jocului, de Iancu.

Cu excepţia fundaşului stânga Murgoci, care n-a putut juca din cauza unei accidentări, antrenorul Daniel Florea a folosit, timp de 75 de minute, formula de echipă care se conturează a fi cea de bază în campionat: Grecu - Marus, Cojoc, Ioniţă, Miron - Viorel Ştefan, Ionuţ Codreanu - Chipirliu, Sefer, Diarra - Stoian. Cojoc a primit cartonaşul roşu în minutul 40, în locul său intrând Lică. Din minutul 75, au intrat toţi ceilalţi jucători din lot.

Sporting Lieşti, echipă antrenată de Ionuţ Niculcea, a început meciul în formula: Comănescu - Iordache, Ilie, Manea, Serea - Iancu, Bogos, Balaban, B. Dumitru - Adamanche, Yurgen. Au mai intrat Anghel, Borşan, Munteanu, Constandache, Nunu, Preda, Petcu şi Filimon.

În prima etapă a ligii secunde, Oţelul va juca, sâmbătă, 29 august, în deplasare cu FC Clinceni, în timp ce Sporting Lieşti, în prima etapă a eşalonului al treilea, va juca, tot la sfârşitul acestei săptămâni, în deplasare, cu FC Panciu.

Citit 2545 ori Ultima modificare Duminică, 23 August 2015 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.