Începutul jalnic de meci le-a fost fatal handbalistelor de la CSU Danubius

Începutul jalnic de meci le-a fost fatal handbalistelor de la CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa feminină de handbal CSU Danubius Galați a pierdut, scor 25-30, partida cu formaţia Corona Braşov, disputată pe teren propriu şi contând pentru etapa a doua din returul Ligii Naţionale.

Jucătoarele echipei gălăţene au început foarte apatice, atitudine care le-a costat enorm. Primul gol l-au marcat abia după 5 minute, iar Corona a luat repede un avans consistent (scor 1-8, în min. 9). Intrarea centrului Cosmina Cozma a revitalizat echipa gălăţeană, care s-a apropiat la 12-15, scor la pauză, diferenţă făcută şi de cele trei aruncări de la 7 metri apărate de portarul echipei oaspete şi al echipei naţionale, Denisa Dedu.

Danubius a încercat să revină în meci, a stat la un ecart de două goluri până în min. 43 (scor 19-21), dar nu a putut reface în totalitate efectele începutului catastrofal de meci, iar Corona s-a desprins din nou pe fondul altor parade ale Denisei Dedu.

Elocvente pentru descrierea evoluţiei echipei gălăţene au fost cele două situaţii în care a avut dublă superioritate numerică timp de câte aproape două minute, ambele fără gol marcat şi cu câte două primite!

Citit 1723 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.