Dorinel Munteanu: „Vreau să bat Steaua!”

Dorinel Munteanu: „Vreau să bat Steaua!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dorinel Munteanu, fost jucător şi antrenor în Ghencea, susţine că vrea să le demonstreze vocilor din fotbalul românesc care îl dau în continuare un apropiat al clubului bucureştean * „Vreau să demonstrez că pot să bat Steaua!”, ne-a declarat tehnicianul roş-alb-albaştrilor gălăţeni *

Trecutul lui Dorinel în Ghencea

-    a fost jucătorul Stelei în perioada 2003-2005, bifând 33 de meciuri şi două goluri în Liga I;

-    a jucat 11 partide în Cupa UEFA pentru gruparea bucureşteană;

-    a antrenat echipa roş-albastră în toamna lui 2008 obţinând o victorie, patru remize şi trei înfrângeri.

Destule acuze la numirea sa

La venirea sa la Galaţi, unii dintre „ultraşii” echipei au acuzat conducerea clubului că şi-au adus în casă un apropiat al adversarului de duminică.

„Aţi adus omul lui Becali!” au strigat fanii Oţelului, dar şi alte voci din fotbalul românesc i-au pus etichetă grupării de la Dunăre. „Steaua va avea şase puncte în meciurile cu Oţelul”, au afirmat acestea. Pentru Oţelul, dar mai mult pentru Dorinel, se apropie ora adevărului. Partida de duminică arde rău de tot… După antrenamentul de ieri dimineaţă, l-am abordat pentru o discuţie. 

„Vorbe urâte spuse de oameni fără bun simţ”

- Dorinele, pari mai preocupat ca niciodată. E înfrângerea de la Cluj de vină sau meciul care urmează, cel cu Steaua?

- Este clar că avem destule lucruri de corectat din meciul precedent, dar acum mă gândesc numai la jocul de duminică, cel cu formaţia din Ghencea. Este meciul pe care îl aştept cu cea mai mare nerăbdare.

- De ce atâta preocupare pentru această partidă? Te gândeşti la vreo revanşă faţă de clubul la care ai fost atât jucător, cât şi antrenor?

- Nu mă gândesc la nicio revanşă, eu îmi doresc doar să câştigăm şi atâta tot. Eu sunt angajatul Clubului Oţelul Galaţi şi mai mult ca niciodată îmi doresc să scoatem cele trei puncte. Nu pot uita că s-a tot vorbit despre mine cum că aş avea în continuare legături cu Steaua. Au fost vorbe urâte spuse despre mine de nişte oameni fără pic de bun simţ. Vreau ca duminică să demonstrez că vreau şi pot să bat Steaua!

- Este Steaua o echipă de bătut?

- Orice echipă poate fi învinsă atunci când faci un joc foarte bun. Noi trebuie să demonstrăm că suntem un grup unit, pentru că aceasta este forţa noastră, forţa grupului.

„Se joacă cu public”

- Duelul verbal cu conducerea clubului din Ghencea continuă. Preşedintele Valeriu Argăseală te acuză că i-ai dat în judecată în civil pentru nişte restanţe băneşti…

- Domnul Argăseală nu ştie ce vorbeşte. Eu trăiesc într-o ţară civilizată - Germania, şi am nevoie pentru acolo de fişele fiscale din perioada pe care am petrecut-o la Steaua.

Am ajuns să mă cert cu ei pentru nişte acte pe care sunt obligaţi să mi le prezinte şi tot eu să am probleme!? Nu e o problemă sportivă, de asta n-am apelat la instanţele federale, ci este o situaţie pur economică pe care vreau s-o rezolv. Am făcut nenumărate adrese către Steaua, dar nu am primit nimic în acest sens.

Oricum, sunt lucruri de care nu vreau să vorbesc prea mult, am oameni care se ocupă de ele. Îl asigur pe domnul Argăseală că nu voi avea nicio problemă, probabil dânsul va avea.

- Ce ştii, meciul cu Steaua se va disputa cu public, vor fi montate turnichetele până la ora acestei partide?

- Sigur, nici nu mă gândesc să avem iarăşi probleme. Îmi doresc foarte mult să avem fanii în tribune pentru a ne ajuta în acest meci extrem de dificil. Am fost asigurat că problema se va rezolva, aşa că nici nu mă mai gândesc la acest aspect. Vreau să jucăm cu suporteri şi victoria să le-o dedicăm lor.

Comentariu foto: Dorinel Munteanu mai are puţin până la meciul care-l poate face favoritul tribunelor gălăţene

Foto: Prosport

Citit 1115 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.