Obiectivele anului 2021, la Ministerul Dezvoltării

Obiectivele anului 2021, la Ministerul Dezvoltării
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Compania Naţională de Investiţii are în plan să finalizeze, anul acesta, 237 de obiective de investiţii derulate prin diverse programe, reprezentând săli de sport, bazine de înot, complexuri sportive, aşezăminte culturale, unităţi de învăţământ și unităţi sanitare, a declarat ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, conform Agerpres.

"Anul trecut au fost finalizate 88 de obiective de investiţii, din cele 507 aflate în finanţare. Anul acesta sunt în finanţare 1.133 de obiective şi preconizăm a fi finalizate 237, din care 57 de săli de sport, principalele care vor finalizate sunt la Piteşti şi Oradea, 11 bazine de înot, din care bazine olimpice la Brăila şi în Sectorul 1 (...). La complexuri sportive, cea mai importantă investiţie este stadionul Giuleşti. În ceea ce priveşte aşezămintele culturale, sunt 84 preconizate a fi finalizate", a declarat Cseke Attila, vineri, la comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament.

Referitor la unităţile sanitare, ministrul a precizat că se are în vedere construcţia în 2021 a opt astfel de obiective, principalele investiţii fiind localizate la Braşov, Vişeul de Sus, Vaslui şi Rădăuţi.

În ceea ce priveşte locuinţele ANL, în 2021 ar urma să fie finalizate 1.152 de unităţi locative, după ce anul trecut au fost recepţionate 408.

Citit 580 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.