Ping-pong cu industria zâmbetului

Ping-pong cu industria zâmbetului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanți din HoReCa, turism, cultură, muzică, cinema și multe altele au transmis joi, 25 martie 2021, Guvernului, într-o conferință comună, că vor decizii, măsuri concrete și predictibilitate.

Dragoș Anastasiu, președintele Alianței pentru Turism, a declarat că aceste industrii se simt ca o fată frumoasă sedusă, dar pe care statul nu o ia de nevastă. Adrian Despot, solist al trupei Vița de Vie, a spus că fără un plan de relansare, singurul lucru pe care îl va mai putea face industria muzicală din România este să cânte prohodul.

"Ne simțim ca o fată frumoasă plimbată prin parc, dusă la cofetării, la Cico și sedusă. Autoritățile din România nu iubesc industria zâmbetului. Este concluzia după un an de ping-pong, de promisiuni, de lucruri pe care le avem puse pe hârtie și care nu se regăsesc în măsuri concrete cu care industria zâmbetului să poată supraviețui și în perioada asta și mai ales după. Cred că este momentul să încheiem ping-pongul și flirtul și să ne căsătorim. Este fără doar și poate necesar să stea la masă prim-ministrul, ministrul de Finanțe, ministrul Economiei, tot ce înseamnă sănătate, de la ministrul Sănătății la cei ce decid lucrurile", a declarat Anastasiu, citat de G4Media.

Citit 624 ori Ultima modificare Vineri, 26 Martie 2021 01:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.