Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

AUR va depune un proiect care prevede limitarea perioadei în care starea de alertă poate fi prelungită, a declarat, miercuri, copreşedintele partidului George Simion. "Vom face un an de când se tot prelungeşte starea de alertă şi Parlamentul nu este întrebat. Tocmai de aceea, depunem astăzi acest proiect de lege, pentru ca starea de alertă, la 90 de zile, să fie votată în Parlament, astfel încât să nu poată fi prelungită. Astăzi strângem semnăturile, am cerut sprijin şi de la ceilalţi parlamentari, ne-am dus către cei de la PSD, dar nu au vrut să semneze", a precizat Simion, la Palatul Parlamentului.
Potrivit liderului AUR, iniţiatorul proiectului este deputatul de Galați Lilian Scripnic, iar propunerea va fi semnată de peste 20 de parlamentari ai partidului. "După cum s-a văzut în ultima săptămână, AUR este singura opoziţie la aceste măsuri de restricţie, care nu au nicio justificare. Toată lumea în spaţiul public sesizează că măsurile nu sunt justificate, că nu au o fundamentare, că nu sunt susţinute de specialişti, dar nimeni până acum nu îndrăznea, cel puţin la nivelul Parlamentului, să conteste aceste măsuri. Nu e nicio problemă, le vom contesta noi", a mai spus Simion.

Citit 294 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 17:00

1 comentariu

 • postat de Un cetatean. Luni, 12 Aprilie 2021 12:30 89.137.138.*** Link la comentariu
  0
  1

  AUR=Gica-contra la orice se intampla in tara asta! Sunt in alerta permanenta!Fara educatie si
  fara a respecta anumite reguli de bun simt,suntem un popor pierdut!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro