AUR participă la alegerile din Republica Moldova

AUR participă la alegerile din Republica Moldova
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Copreşedintele AUR, George Simion, a anunţat, miercuri, participarea partidului la alegerile parlamentare din 11 iulie de la Chişinău.

"Suntem cu aceeaşi siglă şi cu aceeaşi denumire, începând de săptămâna trecută, înregistraţi oficial în registrul partidelor politice de la Chişinău. Este pentru prima oară în istoria celor două state când un partid există pe ambele maluri ale Prutului şi vrem să avem parlamentari AUR, parlamentari unionişti în ambele parlamente, de aceea candidăm", a precizat Simion, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că apelul AUR pentru alegerile din Republica Moldova este acela de a crea o "forţă românească şi o singură listă naţională", care să intre în Parlamentul de la Chişinău. "Pe lângă componenta doamnei preşedinte Maia Sandu, este nevoie şi de o forţă românească şi întindem mâna către toate organizaţiile, persoanele, personalităţile, către toţi românii din Basarabia să se alăture AUR (...). Este o şansă unică de a fi prezenţi pe ambele maluri ale Prutului. În spatele meu, pentru prima oară în istorie, avem şase parlamentari basarabeni în Parlamentul României", a afirmat Simion.

Citit 809 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Mai 2021 20:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.