Dacian Cioloș a câștigat primul tur al alegerilor interne

Dacian Cioloș a câștigat primul tur al alegerilor interne
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dacian Cioloș a câștigat primul tur al alegerilor din USR PLUS, președintele partidului urmând a fi ales în turul al doilea. Rezultatele alegerilor pentru șefia USR PLUS, la finalul unei săptămâni de vot, sunt următoarele: Dacian Cioloș - 46% (15.111 voturi), Dan Barna - 43,9% (14.404 voturi) și Irineu Darău - 10,1% (3.300 voturi). În primul tur au votat 32.815 membri USR PLUS.

Dacian Cioloș a declarat, joi, că "partidul are nevoie de doi ani de construcție intensă, la sfârșitul cărora să avem șanse reale la președinția României". El le-a mulțumit colegilor de partid și contracandidatului Dan Barna, afirmând că modul în care s-a desfășurat scrutinul intern este o victorie a normalității.

La rândul său, celălalt copreședinte USR PLUS, Dan Barna, a precizat că este foarte optimist asupra rezultatului din turul al doilea. "Mă voi concentra să transmit membrilor ce vreau să fac mai departe. Rezultatul este unul incontestabil și confirmă că fiecare vot contează. Îi încurajez pe toți membrii USR PLUS să voteze în turul al doilea, iar suspansul merge mai departe".

Congresul USR PLUS va avea loc în intervalul 2-3 octombrie, pentru alegerea Biroului Naţional.

Citit 1145 ori Ultima modificare Joi, 23 Septembrie 2021 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.