Lucian Bode, numărul 2 în PNL

Lucian Bode, numărul 2 în PNL
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Europarlamentarul Dan Motreanu a fost ales, vineri, de Consiliul Naţional al PNL, în funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice, ministrul de Interne, Lucian Bode, în funcţia de secretar general al partidului, iar senatorul Virgil Guran în cea de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale. Dan Motreanu a obţinut 736 de voturi "pentru". Cinci voturi au fost anulate. Lucian Bode a obţinut 606 voturi "pentru", iar 40 au fost anulate. Virgil Guran a obţinut 459 de voturi "pentru", iar contracandidatul său, Vergil Chiţac - 129. Un număr de 50 de voturi au fost anulate.
În cadrul reuniunii Consiliului Naţional, ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi-a retras candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, iar parlamentarii Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan de la cea de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale. Lucian Bode a fost singurul candidat la funcţia de secretar general al PNL.
Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a apreciat, vineri, gestul ministrului Energiei, Virgil Popescu, de a se retrage din cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al liberalilor.

Citit 465 ori Ultima modificare Vineri, 27 Mai 2022 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.