Protest al USR la Cotroceni și la Ministerul de Interne

Protest al USR la Cotroceni și la Ministerul de Interne
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

USR solicită demisia lui Lucian Bode din funcția de ministru al Afacerilor Interne, după ce Comisia de etică a Universității Babeș – Bolyai din Cluj a decis că teza de doctorat a acestuia este „profund viciată”. Reprezentanții USR au protestat la Ministerul Afacerilor Interne și la Palatul Cotroceni cu bannere cu mesajele „Șeful polițiștilor e hoț. Bode, demisia!” și „Iohannis, președintele plagiatorilor Ciucă, Bode, Cîmpeanu”.

„Au trecut două zile de la verdictul de plagiat. Bode și Iohannis se fac că plouă. Am decis să le reamintim”, a precizat liderul USR Cătălin Drulă. ”Este inacceptabil ca un plagiator incompetent să fie șef peste Poliția Română. În afară de contracte pentru prietenul lui Klaus Iohannis, nu a făcut nimic. Eșec după eșec. De la Schengen la reforma Poliției”, se mai arată pe pagina de Facebook a USR.

Reamintim faptul că, miercuri, 11 ianuarie, Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis că Lucian Bode a plagiat în lucrarea sa de doctorat. Ministrul de Interne, care e și secretar general al PNL, a respins acuzațiile și a spus că va merge în justiție.

Citit 568 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2023 17:29

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Duminică, 15 Ianuarie 2023 00:49
    86.124.202.***
    O jigodie care nu are demnitate!
    Un ......nu mai avem atribute pentru acest " doctor"
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.