USR strânge semnături pentru desființarea pensiilor speciale

USR strânge semnături pentru desființarea pensiilor speciale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

USR a anunţat joi că începe să strângă semnături pentru "a pune presiune" pe PSD şi PNL să desfiinţeze pensiile speciale. "USR lansează o campanie de strângere de semnături pentru a pune presiune pe PSD şi PNL să elimine pensiile speciale, pe site-ul https://stoppensiispeciale.ro/. Cu această ocazie, membrii USR vor merge din uşă în uşă şi vor fi din nou în stradă, în toată ţara, pentru a discuta cu oamenii şi pentru a strânge semnături pentru tăierea pensiilor speciale", a transmis USR, într-un comunicat de presă remis Agerpres.

"Ieşim din nou în stradă să vorbim cu oamenii, să-i ascultăm, să le aflăm nemulţumirile şi părerile şi să le aducem în Parlament. (...) Avem nevoie de această reformă a pensiilor speciale nu doar ca să nu pierdem bani din PNRR, ci pentru că aşa este sănătos. Nu suntem Republica Specialilor, nu este corect ca unii să primească şi de 10 ori mai mult decât 5 milioane de pensionari care au pensia medie de până în 1.800 de lei", a spus președintele USR, Cătălin Drulă.

Campania a fost lansată după ce Senatul a adoptat un proiect de lege "care nu elimină nicio pensie specială şi pune în pericol banii din PNRR pentru această reformă", se mai arată în comunicat.

Citit 623 ori Ultima modificare Joi, 30 Martie 2023 18:51

2 comentarii

 • postat de Viorel
  Vineri, 31 Martie 2023 14:17
  86.124.202.***
  Si ce-a iesit cu numarul parlamentarilor? Eu cred ca va mai trebuie maturitate ; Am adunat ptr voi 3 liste cu persoane la actiunea "Fara penali....." Am dus oameni sa semneze ptr. constituire ,pe la cort, Potcoava,am sperat in voi si ca om fara adrerenta la un alt partid decat cel d e trista amintire neimportanta ptr ca n-am avut nici un fel de functie vreodata, nu am fost primit la voi. Eu va zic succes ,avem nevoie de schimbari si de prospetime!
  0
  2
  Raportează
 • postat de Alicante
  Vineri, 31 Martie 2023 06:58
  86.124.201.***
  Securici contra securisti! Dar cu pensiile rudelor din SRI cum faceti? Sau astea sunt ''pensii militare''...
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.