Sindicatele din penitenciare cer evaluarea „sinecuriștilor”

Sindicatele din penitenciare cer evaluarea „sinecuriștilor”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) cere coaliției de guvernare să nu micșoreze salariile bugetarilor și să nu facă concedieri. Sindicatul amenință că, în caz contrar, va declanșa acțiuni de protest în fața Guvernului și ministerelor de resort, pe perioadă nedeterminată, care vor culmina cu blocarea activității din penitenciare.

"Înainte de a da afară polițiști, militari, polițiști de penitenciare, medici, profesori, judecători, procurori și funcționari publici, încercați să vedeți dacă România poate supraviețui cu 300 de parlamentari și cu mai puțin de 200 de secretari de stat! PSD și PNL, fiți un exemplu pentru bugetari și evaluați-vă în mod cinstit și real propriii sinecuriști!", arată sindicatul din penitenciare, într-un comunicat de presă, citat de G4Media.

De asemenea, FSANP cere stoparea licitațiilor trucate, care drenează banul public. "La baza planului de măsuri pentru reducerea cheltuielilor care va urma ar trebui să stea o analiză corectă a modului în care se cheltuie banul public cu firmele de partid sau cu licitațiile cu dedicație", se mai arată în comunicatul citat.

Citit 562 ori Ultima modificare Luni, 01 Mai 2023 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.