Cristi Boureanu acuză MAI şi USL: Vor sa falsifice listele cu alegători

Cristi Boureanu acuză MAI şi USL: Vor sa falsifice listele cu alegători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Liderul PDL Cristian Boureanu susţine că MAI, cu sprijinul USL, încearcă să falsifice listele cu alegători care urmează să fie trimise la Curtea Constituţioală, el menţionând că PDL face plângeri penale împotriva lui Victor Ponta, Radu Stroe şi Mircea Duşa în acest caz.

Ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, a declarat, referitor la actualizarea listelor electorale, că s-au primit toate datele din teritoriu şi că acestea sunt de natură să răstoarne situaţia de la Curtea Constituţională în legătură cu referendumul din 29 iulie.

Potrivit lui Stroe, ultimele date necesare pentru actualizarea listelor au fost primite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, iar următoarea etapă este centralizarea acestora. Întrebat dacă rezultatele acestor demersuri sunt natură să răstoarne situaţia de la Curtea Constituţională, ministrul delegat al Administraţiei a răspuns: "Da".

Radu Stroe a mai spus că, în cadrul procesului de actualizare a listelor, au fost depistate persoane cu actele de identitate expirate de ani de zile.

Citit 746 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.