George Copos, condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Loteria I

George Copos, condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Loteria I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Omul de afaceri George Copos a fost condamnat, marţi, de Judecătoria Sectorului 2 la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Loteria I, în care este acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de euro, cu ocazia vânzării unor spaţii ale firmei Ana Electronic către Compania Loteria Română.

Decizia instanţei Judecătoriei Sectorului 2 nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

În dosarul Loteria I, omul de afaceri George Copos, patron al echipei de fotbal Rapid Bucureşti şi acţionar la firme din grupul Ana, a fost trimis în judecată în iunie 2006, la puţin timp după ce şi-a dat demisia din funcţia de vicepremier. El a fost acuzat de DNA de o fraudă de peste un milion de euro.

Alături de el sunt judecaţi, pentru evaziune fiscală, Gilio Giuzepe Roza, acţionar la Ana Electronic, Ana Group, Ana Pan, administrator unic, director la societatea Rom Tour G.M. Impex şi membru fondator al Fundaţiei "ProRapid", precum şi Stelian Ioan Raţiu (administrator la firma Transilvania International).

Totodată, au fost trimişi în judecată Nicolae Cristea, fost director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie în cadrul Companiei Naţionale Loteria Română, membru fondator al Fundaţiei ProRapid, şi Gabriel Rogoveanu, agent imobiliar la firma Euroest Invest, pentru complicitate la evaziune fiscală.

Citit 720 ori Ultima modificare Marți, 29 Ianuarie 2013 16:07

1 comentariu

 • postat de Neincrezatorul
  Marți, 29 Ianuarie 2013 21:15
  Haida-de!!!Mai sa fie!!!Cine poate sa creada asa ceva,ca asta va face puscarie???!!!OAMENII CU BANI SUNT INVULNERABILI IN FATA LEGILOR;Adi Nastase este o exceptie, a suparat pe unii foarte puternici care nu l-au iertat!!!Apoi,doamnelor si domnilor,comunistii de teapa acestui domn-tovars Copos,scolit la scoala parsiva a vechiului utc,prieten la catarama cu Nicu Ceausescu si cei din gasca acestuia,sunt ATAT DE CALITI IN LUPTA REVOLUTIONARA ca nu mai infrunta ei nici Doftana nici Jilava,bani sa fie ,legea poate fi eludata foarte usor!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.