Băsescu: Proiectul Deveselu e defensiv, nu acceptăm propaganda că ar implica riscuri pentru alţii

Băsescu: Proiectul Deveselu e defensiv, nu acceptăm propaganda că ar implica riscuri pentru alţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, după întâlnirea cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, că România nu poate accepta propaganda făcută de posturi din afara ţării, potrivit căreia proiectul de la Deveselu implică riscuri pentru alte state.

"L-am informat pe domnul secretar general despre proiectul Deveselu şi am dezavuat unele declaraţii care amplifică riscurile pentru România şi le vedem că apar pe la diverse posturi, ce-i drept din afara României, apar tot felul de declaraţii belicoase", a spus Băsescu, în conferinţa de presă care a urmat întâlnirii cu Rasmussen.

El a menţionat că sistemul amplasat pe teritoriul României este defensiv şi "propaganda legată de riscurile la adresa altor state este doar o propagandă", care este dezavută.

Sursa: MEDIAFAX

Citit 573 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2013 13:30

2 comentarii

 • postat de Ion Ghica
  Duminică, 26 Mai 2013 16:09
  Butnarule esti un idiot.Afganistan,Iran,Irak sunt tari independente.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Butnaru
  Vineri, 24 Mai 2013 21:17
  Băi, şefu ! Dar împotriva cui ne "defensăm" ? Dă-ne, tată, un răspuns clar, că de RUŞI nu mai poate fi vorba ! Iar, dacă, din nefericire, ar fi ruşi, cine, dracu', te mai apără ?! Ne tot ţineţi în "expectativă", de ne ţâţâie zilnic c.u.r.u.l. (poate mai rar !), ca în basmul lui Creangă !
  Dar dacă nu cade drobul ?
  Dar dacă Afganii, Iranienii, Irakienii, etc., etc îşi doresc şi ei independenţa, ce-i rău în asta ? Ce-a fost mai întâi: oul sau găina ? Ia vedeţi că domnul şef de la Nato tocmai ne-a BĂGAT un vicepreşedinte NATO şi a venit la "TAIN" cum spunea odinioraă şeful statului (pentru a nu fi vreo confuzie: BĂSESCU !) Pleacă cu traista goală ? sau "BĂGĂM" bani la / în NATO ? Personal, cred că vom "contribui" fără crâcnire !
  Păi atunci, CINE / CE suntem ? Părerea mea: DISPĂREM prin aleşii noştri !
  PĂCAT !
  ŞI EDUCAŢIA ? ŞI SĂNĂTATEA ? Dar cui să-i pui o întrebare la care să ai răspuns ? (Am renunţat, cândva, la ziaristică tocmai pentru că, prin ziarişti, populaţia se defula; aştept ziua când nu se va mai suporta MINCIUNA alegerilor nominale, TRASEISMUL politic, etc.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.