CNA vrea să deruleze o campanie prin care să îi determine pe adolescenţi să consume bere fără alcool

CNA vrea să deruleze o campanie prin care să îi determine pe adolescenţi să consume bere fără alcool
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CNA vrea să desfăşoare, în luna octombrie, împreună cu Asociaţia Berarii României, o campanie în şcoli, prin care să încurajeze adolescenţii să consume bere fără alcool, în locul celei cu alcool, a anunţat Laura Georgescu, preşedintele CNA, vineri, în cadrul unui seminar organizat la Bucureşti.

Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a fost prezentă, vineri, la un seminar despre autoreglementarea sectorului berii din România, organizat la Bucureşti de Asociaţia Berarii României. La eveniment au participat mai mulţi reprezentanţi ai Asociaţiei Berarii României, dar şi ai Consiliului Român pentru Publicitate (RAC).

În acest context, Laura Georgescu a vorbit despre parteneriatele pe care CNA le are cu cele două organisme, precizând că întotdeauna aceste colaborări au generat campanii de prevenire în privinţa consumului de alcool, de protejare a minorilor, dar şi de informare corectă a consumatorilor.

De asemenea, Georgescu a precizat că, în momentul de faţă, CNA şi Asociaţia Berarii României pregătesc o campanie privind înlocuirea consumului de bere cu alcool în rândul adolescenţilor cu cel al berii fără alcool. "Asta este cel puţin ce ne-am propus pentru toamna acestui an", a spus Laura Georgescu.

Ea a precizat că ideea campaniei are la bază faptul că experţii CNA s-au deplasat recent în şcoli şi au constatat problemele cu care se confruntă adolescenţii. "Se consumă alcool în rândul adolescenţilor sub 16 ani", a spus Laura Georgescu.

Sursa: MEDIAFAX

Citit 569 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2013 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.