Cum să (s)mulgi audienţa?

Cum să (s)mulgi audienţa?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Burlacul XXX. „Taur comunal”, aşa l-a numit o jurnalistă prezentă în studioul Antenei 2 pe Vladimir Drăghia, noul „Burlac” al Antenei 1. Şi nu poţi să o acuzi pe ziaristă de nimic având în vedere că în rolul din serialul „Narcisa sălbatică” actorul – apropo, e gălăţean! – a bătut recordul la scene de sex fierbinte, de toate neamurile şi prin toate locurile, de pe masa din bucătărie până în banalul pat. Unde mai pui că a împărţit frăţeşte aceeaşi femeie cu un alt bărbat, toţi trei în cada plină cu spumă, ba chiar s-a descurcat concomitent şi cu câte două partenere de amor. Tot în „Narcisa” a reuşit inclusiv să-l umilească pe Oedip, lăsându-şi mama gravidă. Staţi că n-a fost vorba de incest! Fosta lui iubită se măritase cu taică-său şi când legitimul aţipea rupt de beat în fotoliu, între „mamă” şi „fiul” cel vitreg se dezlănţuia Kama Sutra. Şi ca să fie intriga mai tare, ce credeţi că visa soţul? Că fiu-său şi cu juna lui soţie se joacă de-a mama şi de-a tata…

Dar revin în prezent să vă spun că de când Drăghia a intrat sub aripa lui Cătălin Botezatu, cele patru antene felixiste îl plimbă de la una la alta pe ecrane, ca pe sfintele moaşte. Vorba vine! Faza tare este de fetele care au venit la casting pentru emisiune ar fi cică mult mai interesante să pună lăbuţa pe alde Bote, decât să-l cucerească pe viitorul june-prim al emisiunii. Ce-o să iasă, o să aflăm din reality-show.

* Pedalând cu sânii în vânt. Luni dimineaţă, pe un ger de îngheaţă gigacaloria în conducte, cu ce ar putea fi dezgheţată audienţa? Fireşte, cu inima mare a Roxanei Vancea fără de care nici glumele lui Răzvan şi Dani n-au sare şi piper. Concret, juna dimineţilor anteniste a pedalat până când i-a dat inima cu tot cu sâni pe-afară din maiou, agitată de atâta exerciţiu cardio. Ştiţi ce cred eu? Că exerciţiile acelea fizice prezentate la „Neaţa” n-au nimic de-a face cu sportul sau cu sănătatea. Sunt doar nişte pretexte pentru ca duduia Vancea să răsfeţe populaţia masculină cu bustul ei. Probabil şedinţele de redacţie şi de scenariu ale emisiunii au un singur scop: ce-o mai punem pe Roxana să facă, numai să-i iasă sânii afară?!

Citit 4587 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.