Gata, de azi nu mă mai uit decât la Tezaur Folocloric

Gata, de azi nu mă mai uit decât la Tezaur Folocloric
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pfaaa, au luat foc toate emisiunile de vedete că Victor Slav şi Bianca Drăguşanu se iubesc. Da' şi ăştia fraieri, au încercat să se ascundă la Roma. Înţeleg că vrei un cadru romantic cu o capitală europeană plină de istorie, dar chiar să nu iei în calcul faptul că e pe o linie low-cost? Păi ce paparazzi nu îşi permite un dus-întors până la Roma? Eu cred că au vrut să fie fotografiaţi, că altfel se duceau să petreacă un weekend romantic la Moscova. Dacă îl cheamă Slav nu are cum să nu ştie limba rusă. Să vedem noi atunci dacă îşi mai permit televiziunile de cancan să facă deplasări costisitoare.

* Cancaniştii reacţionează la acuzaţiile de hărţuire ale Zânei. Cică şoferul Andreei Marin a mers cu 160 km/h şi a trecut pe roşu, iar bodiguarzii au atacat jurnaliştii!. Sunt mai multe probleme în această frază. Păi dacă Zâna a mers cu 160 la oră, cât aveau "ziariştii" de s-au ţinut totuşi după ea? Şi dacă Zâna a trecut pe roşu, pe ce culoare au trecut "ziariştii"? Apoi, se mai spune că bodiguarzii au atacat jurnaliştii. Nu. Dacă au atacat, bodiguarzii au atacat nişte persoane care urmăreau alte persoane pentru că eu nu văd niciun element care să reclame interesul public într-o urmărire cu maşina prin Bucureşti. Nu că mi-ar fi simpatici Bănică şi Marin, dar totuşi e doar un simplu divorţ şi e viaţa lor privată. Mai facem glume, ne mai distrăm pe seama vedetelor, dar oamenii ăştia chiar au dreptate. Vorba melodiei de la TV Brăila de care pomeneam deunăzi: şi săracii au greutăţi, dar şi bogaţii au probleme. Mare adevăr, dom'le!

* "Pe Guţă ştie o ţară întreagă că-i plac femeile, bine că nu îi plac bărbaţii. Nu s-a născut femeie care să stea cu Guţă şi de care eu să nu ştiu, eu m-am născut şmecheră din burta lui mama. Asta e o expirată, se pune cu mine? E o găină jumulită", a declarat Narcisa. Sincer, credeţi că mai e nevoie să spunem ceva ca să facem miştouri de personajele astea? Gata, de-acum mă uit numai la Tezaur Folcloric. Ştie cineva dacă se mai difuzează?

Citit 1592 ori Ultima modificare Marți, 22 Ianuarie 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.