Petre Roman va deveni bunic de ciudă

Petre Roman va deveni bunic de ciudă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Orgolii de preşedinte. După ce actualul preşedinte, Traian Băsescu, a devenit bunic, peste câteva luni îi va veni rândul şi fostului preşedinte, Petre Roman. Supărat că rămâne în urmă, Petre Roman i-a cerut fiicei lui să perpetueze şi ea genele familiei. De altfel, şi Catinca Roman i-a spus de multe ori Oanei că ar trebui facă un copil. „Am sfătuit-o pe Oana de mult sa facă un copil”, a spus Catinca Roman, potrivit postului acasă tv. Cine ştie, s-or fi gândit cu temere că nepoata lui Băsescu va intra şi ea în politică şi va duce ţara de râpă înainte să apuce vreun moştenitor Roman să fure. Ce i-o fi zis Petre Roman Oanei când a văzut că Elena Băsescu a rămas însărcinată: „Uite, fată, asta poate, tu de ce nu poţi? Rămânem în urmă. Fă şi tu un copil. La cum îi văd pe Băseşti de hotărâţi să facă politică, sigur aia mică se va face preşedinte. Nu o putem lăsa. Am şi eu o imagine de apărat. Trebuie să furăm şi noi în continuare”. Ca atare, Oana Roman şi-a căutat repede un băiat cu 10 ani mai tânăr, că unul de vârsta ei nu a găsit, şi i-a tras un copil să nu cumva să scape ocazia.

Simona Gherghe şi-a încununat cariera. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, de pe Antena 1, se laudă cu „un moment istoric în televiziune”. „Acesta este un moment istoric. Sunt foarte puţine momentele istorice în televiziune şi mă bucur că sunt părtaşa unui astfel de moment”, a declarat prezentatoarea, în cadrul emisiunii, de parcă ar fi fost părtaşă la dispariţia războiului în lume. Simona Gherghe a reuşit în sfârşit să atingă perfecţiunea în rândul reprezentanţilor mass-media. I-a adus laolaltă pe „cel mai înalt om din lume şi cea mai mică femeie de pe Pământ”.

Citit 1174 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2013 17:15

1 comentariu

 • postat de cristi
  Vineri, 06 Septembrie 2013 08:01
  193.230.156.***
  Este foarte frumos ca mai marii tarii vor deveni bunici. Cat despre Simona Gherghe pacat ca a inceput destul de bine dar cum la antene toti prezentatorii au devenit slugi, cea mai mare sluga fiind Mihai Gadea, fornait si incult, la ce ne mai putem astepta. emisiunea a fost o noutate sub nici o forma moment istoric.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.