Drăguşanu ar putea fi extraterestră, iar Roxana dragon

Drăguşanu ar putea fi extraterestră, iar Roxana dragon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Extratereştrii vor invitaţii la nunta Biancăi Drăguşanu. Criza mondială nu este nimic pe lângă criza invitaţiilor la nunta Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav. Atâtea fiinţe vor să ia parte la nunta celor doi, încât deja nu mai sunt locuri. Nici măcar cel mai mare stadion din lume nu ar putea acoperi necesarul de locuri la nunta secolului. Deja au fost scoase la concurs două invitaţii. O prietenă a cuplului Drăguşanu-Slav ne povesteşte că au existat cereri chiar şi din partea extratereştrilor. „Nopţile trecute, Bianca a fost vizitată de o fiinţă extraterestră. Se pare că fiinţa ar fi fost uimită cum poate intra atâta plastic într-un umanoid. Extraterestrul este convins că Bianca este o surată de-a lui. Plus că este foarte curios cum arată o nuntă românească în stil american cu narghilele şi cadâne. A cerut cu insistenţă o invitaţie la nuntă”, ne-a spus sursa. Aceasta a mai spus că ideea invitaţiilor scoase la concurs a venit imediat după vizita extraterestrului, astfel încât să nu se simtă nimeni discriminat şi fiecare să aibă şansa lui de a fi părtaş la celebra nuntă.

Roxana Sârbu s-a transformat în dragon. Roxana Sârbu a fost surprinsă într-un restaurant împreună cu fostul ei iubit. Până aici totul pare natural. Se mai întâlnesc oamenii după ce se despart, mai ales dacă la mijloc este şi un copil. Numai că în timpul conversaţiei, spun martorii, fosta cântăreaţă de la Trident s-a înroşit deodată la faţă, în câteva secunde i-au crescut solzi şi aripi, ca după puţin timp să înceapă să scuipe flăcări. În acel moment, povesteşte sursa, toţi din restaurant au ieşit afară, pentru că Roxana - dragonul sau ce-o fi fost - a început să împrăştie foc în jurul ei. „N-am văzut aşa ceva în viaţa mea. Am crezut că astfel de fiinţe există numai în poveşti. Însă, am înţeles că e foarte supărată din cauza fetiţei pe care o are împreună cu fostul prieten. Acesta din urma nu le-ar lăsa să se vadă. E de înţeles până la urmă. Transformarea asta s-o fi datorând unei tulburări de personalitate, o fi dezvoltat vreun sindrom din acela cu multiplă personalitate”, şi-a dat cu părerea martorul scăpat din flăcările Roxanei, ca prin urechile acului.

Citit 988 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2013 17:58

4 comentarii

 • postat de smecher
  Duminică, 08 Septembrie 2013 11:11
  5.13.204.***
  o fi extraterestra nu zic nu
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru Dan
  Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 21:10
  5.13.145.***
  @Dan - bai mare prost esti, de dai in gropi... tu vezi ce scrii sau esti beat !?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 17:15
  83.54.57.***
  Geta draga,,, tie ti/e ciuda ca un ai fost invitata la nunta .Mizeriile Romaniei!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Geta
  Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 15:31
  5.13.145.***
  ti-e ciuda nu-i asa ca s-a maritata Bianca, o mananci si u de kur ca si aia de la acasa. de aia te-ai razbunat si ai mazgalit poza ei , bolnava sau geloasa?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.