Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Bilă albă directorului Serviciului Public Ecosal, Ionuţ Pucheanu, pentru sinceritate. Săptămâna trecută, acesta a recunoscut că angajaţii care se ocupă de salubrizarea stradală i-ar putea acoperi pe hoţii de materiale reciclabile şi că sistemul securizării pubelelor nu dă roade.

Puţini oameni din administraţia locală sau din politică mai dau dovadă de sinceritate astăzi. Numai că sinceritatea nu este de ajuns. Aşteptăm să vedem ce va face în continuare, dacă va lăsa lucrurile aşa cum sunt sau va lua măsuri. Una e să recunoşti şi alta e să remediezi situaţia.

CITEŞTE ŞI: BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: Moda proiectelor din mers

Bilă neagră preşedintelui Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, pentru modul dezmăţat în care a apărut în prima sa conferinţă de presă. Nu numai că a catadicsit să organizeze prima conferinţa de presă abia după doi ani de la începutul mandatului, dar acesta a apărut în faţa gazetarilor şi a oamenilor de televiziune descheiat la cămaşă de parcă s-ar fi dus la plajă sau la emisiunea „Te pui cu blondele”.

În orice caz, domnul preşedinte pare să fi încurcat din nou borcanele, pentru că aceasta nu este imaginea care ar trebui să reprezinte Consiliul Judeţului. Oricum, vestimentaţia lipsită de bun simţ a făcut front comun cu afirmaţiile sale, le fel de lipsite de bun simţ, cum că iarna trecută nu au existat probleme la nivelul deszăpezirii drumurilor judeţene.

Domnule preşedinte, au fost probleme, la fel cum sunt probleme şi cu atitudinea dumneavoastră. Iar pieptul dezvelit probabil nici măcar Andrii Popa nu l-ar mai purta în vremea asta. Poate doar maneliştii...

CITEŞTE ŞI: BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: Spiderman lipeşte gura şefilor subordonaţi

Citit 10758 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 22:45

1 comentariu

  • postat de IC Miercuri, 24 Septembrie 2014 05:09 5.13.205.*** Link la comentariu
    0
    3

    O bila mai cenusie domnului Ionut Pucheanusi asta pentru ca maturatorii ,angajati sau din cei care presteaza pentru ajutorul social , ridica nori de praf pe strazi la ore de maxima aglomeratie a pietonilor ,plimband niste frunze . Cand o sa se inteleaga si la Galati, ca strazile se matura noaptea ,in liniste ,ca daca este necesar se stropeste pentru a nu ridica nori de praf si ca ,intr-un oras civilizat nu se da cu maturoiul ,se curata cu utilaje specializate si se spala strazile si trotuarele ( asa poate scapam si dejectiile cainilor fara stapan a caror numar creste in loc sa scada ,am numarat pe un sector de cca 20 m de pe o alee din Micro 19 ,23 de movilite lasate de caini ,in diferite stadii ,de la uscat la aburind ,toate ajung sub forma de praf in plamaii si casele locuitorilor -se ocupa ECOSAL cumva de acesta problema ? )

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.