Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

* Mai ţineţi minte programul de guvernare al PSD? Promisiunile care au dus la câştigarea alegerilor parlamentare, măririle de salarii, laptele şi mierea, toate alea. Le ţineţi minte? Bun. Acum să revenim la ultimele zile. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat acum câteva zile că bugetarii nu vor mai primi măriri de salarii de la 1 iulie 2017, ci de la 1 ianuarie 2018, că acum nu mai sunt bani. După care apare în scenă domnul Liviu Dragnea. 
* La Digi24, liderul PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, a pufnit în râs când a fost întrebat de jurnalişti despre mărirea salariilor. Un fel de "Ei, salarii, cum salarii? Păi e simplu. 230 la sută mărire pentru parlamentari, de la 1 iulie. 25 la sută pentru bugetari, de la 1 ianuarie. Simplu, nu?". Dacă nu aţi înţeles cum stă treaba, poate vine domnul Dragnea la o emisiune de la Antena 3 să facă nişte grafice, că am văzut că e tare priceput. Şi cum le explică dânsul, of of... 
* Apropo, ştire tare. Iohannis vrea să îl decoreze pe băiatul cu făcăleţul din Londra. Ei, aşa da!

Citit 2101 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2017 22:09

2 comentarii

 • postat de Ana List Vineri, 09 Iunie 2017 07:13 Link la comentariu
  0
  5

  Posibilitatea mai mare de a avea o masă de manevră (needucată) în campaniile electorale este un efect secundar. Efectul principal este asigurarea forței de muncă necalificată și ieftină pentru Occident. Adică, Occidentul are nevoie de culegători de căpșuni, de îngrijitori de bătrâni, de îngrijitori în fermele de animale etc. Sunt munci pe care occidentalii nu prea vor să le presteze. Și de ce nu ar trăi ei din plusprodusul creat de hamali/sclavi aduși din România?
  Să ne amintim:
  Între 1995/2005 circulau prin România foarte multe cărți prin care se demonstra că succesul în viață nu este asigurat de cantitatea de învățătură asimilată ci de ”ceea ce știi să faci”. Cărțile prezentau personaje literare (fictive), cu nume și prenume care nu prea au trecut prin școală dar au devenit mari afaceriști, putrezi de bogați. Culmea este că astfel de cărți erau ”împrumutate” elevilor chiar de către unii profesori (în realitate, pseudoprofesori).
  În paralel s-a distrus economia României și au dispărut locurile de muncă. ”Piața forței de muncă e liberă” spunea în urmă cu 8-9 ani un clasic în viață. Numai că, pe această piață a forței de muncă, 90% din cerere este pentru ”profesiile”enumerate mai sus, pentru care nu se cere carte. Și, din păcate, tinerii au înțeles foarte repede asta.

  Raportează
 • postat de nini Vineri, 09 Iunie 2017 01:09 Link la comentariu
  0
  4

  Rusinica , salarii nesimtite la parlamentari , asta-i Voda prin Loboda ciocu mic la toti

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.