Sală de aşteptare cu poezie și folk

Sală de aşteptare cu poezie și folk
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cenaclul literar „Noduri şi Semne” organizează o seară de poezie cu totul şi cu totul feminină mâine, 8 Martie, de la ora 17,30, într-un loc neobişnuit: în Sala de aşteptare a Gării de călători CFR, sub titlul generos „Sala voastră de aşteptare, asta sunt eu”. Vor citi pentru iubitorii de poezie poete deja publicate în volum, în reviste de cultură sau online, active în lumea literară, la întâlniri publice culturale: Alina Simona Dragomir, Carmen Neacşu, Ana Maria Panagatos, Luminiţa Potîrniche, Amalia Rodian, Anca Şerban Gaiu, Veronica Teodora şi Simona Toma, Simona rămânând sufletul inovator al unor astfel de evenimente mai puţin obişnuite.

Dacă am văzut şi la metroul bucureştean mari nume de mari artişti cântând pro bono muzică clasică sau jazz, iată că şi la noi seara de mâine va fi aromată de un invitat special: Maria Magdalena Dănăilă, la chitară şi voce, o voce de neuitat.

Cenaclul gălăţean înfiinţat la dispariţia marelui Nichita Stănescu, grup ale cărui întâlniri săptămânale sunt găzduite de foarte mulţi ani, prin tradiţie, la sediul „Vieţii libere”, a avut în ultimul an multe astfel de evenimente „în deplasare” în şcoli sau la mall.

Citit 1118 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.