Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ziua Bibliotecarului din România, 23 aprilie, va fi marcată la Biblioteca Judeţeană „V. A. Urechia” pe o perioadă mai lungă, între 15 aprilie şi 5 mai, cu o întreagă serie de manifestări culturale, educative şi distractive, desfăşurate la sediul central şi la filiale.

Ziua Bibliotecarului coincide internaţional cu Ziua Mondială a Cărţii şi a Dreptului de Autor.

Tradiţional, în această perioadă se va desfăşura campania „Zilele Bunăvoinţei în Bibliotecă”: fiind Ziua Bibliotecarului şi în spiritul Sărbătorilor Pascale, biblioteca îi iartă de plata penalităţilor pe cei care vor aduce în acest interval de timp cărţile. Mai mult, ei nu vor sta la coadă şi nu vor avea alte neplăceri: vor putea depune cărţile într-o urnă instalată în holul de la intrarea în Bibliotecă, la sediul central.

Citit 443 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 01:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro