Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Azi, 12 noiembrie, de la 11,00, la sediul central al Bibliotecii judeţene „V. A. Urechia” (BVAU), continuă sărbătoarea „Zilele bibliotecii”, în Sala „Eminescu”, va fi susţinut un eveniment naţional: Întrunirea profesională a Asociaţiei Bibliotecarilor din România (ABR), cu tema: „Biblioteca – prezenţă activă în viaţa comunităţii”. Din program, temele: Portalul UGAL Index, o nouă soluţie software Open Source la Universitatea „Dunărea de Jos”, temă susţinută, din partea Universităţii gălăţene, de către Lenuţa Ursachi, bibliotecar al respectatei instituţiei de învăţământ.  „Biblioteca uneşte comunitatea” - va fi susţinută de bibliotecarele Lucica Veliche şi Cecilia Manolescu, de la filiala Nr. 1 „Costache Negri” a BVAU. „Biblioteca din şcoala mea/ The Library in my School” este tema propusă de bibliotecara Gina-Livia Mocanu, de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”.

La Filiala nr. 2 „Paul Păltănea”, de la ora 12,00, se deschide Atelierul de literatură intitulat „Frumuseţea toamnei în literatură”, organizat de Filiala „Paul Pătănea a BVAU - Bibliotecă municipală, în colaborare cu Fundaţia Andreiana Juventus. Participă elevii Colegiului Tehnic „Aurel Vlaicu”, coordonaţi de bibliotecar Cătălina Elena Catan.

Citit 672 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2019 16:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro