Carismaticul Adrian Nour joacă ”acasă”

Carismaticul Adrian Nour joacă ”acasă”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un invitat carismatic în spectacolul de revistă "Cabaret" şi alte nume sonore pe scene prestigioase din ţară în distribuţia uneia dintre cele mai populare opere compusă de Verdi - "La Traviata", acestea sunt surprizele pregătite de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard" pentru acest sfârşit de săptămână.

Sâmbătă, 16 noiembrie, începând cu ora 18,00, este programat spectacolul de revistă "Cabaret", în regia lui Bogdan Drăgulescu, una dintre montările de succes, care se joacă cu sala plină la fiecare reprezentaţie, încă din 2013, când a avut loc premiera.

Invitat special este Adrian Nour, unul dintre cei mai în vogă gălăţeni când vine vorba de montări de musicaluri de succes în Bucureşti, făcând parte din distribuţiile cunoscutelor "Mama Mia" şi "My Fair Lady". A făcut senzaţie la "Vocea României", unde a fost finalistul lui Smiley, dar şi în rolul principal al celebrului musical "Fantoma de la operă", care s-a jucat, la Bucureşti, luni la rând, cu casa închisă. Un artist carismatic şi complex, dar şi om cu inima mare. Se spune despre el că este omul spectacol, că aduce dansul şi cântecul şi teatrul pe scenă şi nu oricum, ci toate la un nivel de excepţie. A devenit unul din cei mai buni dansatori de step din România, a fost solistul trupei Avantgarde, alături de care a scos şi un album. Colaborator al mai multor teatre din Capitală, membru al companiei lui Dan Puric, cântăreţ de fado cu formaţia Trio Zamfirescu, interpret de jazz alături de trupa Cantaloop sunt numai câteva dintre faţetele sale multiple de artist. Admirat pe scenele din Bucureşti, iată-l acum jucând acasă, alături de Dumitru Barbu, Mihail Anton (debut), Silvia-Alice Niță, Adrian Țurcanu, Mihuț Niță, Cristina Vasopol, Mariana Pisică și Costel Donose, acompaniați de instrumentistul Ioan Badea (vioară solo), orchestra de revistă, baletul și corul teatrului.

Duminică, 17 noiembrie, de la ora 18,00, ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Leonard” continuă cu una dintre cele mai cântate opere din lume, așa cum era încă de pe vremea lui Verdi, când mai toate teatrele muzicale o aveau în repertoriu, "La Traviata". Regia acestui spectacol poartă semnătura Eleonorei Constantinova, iar scenografia, pe cea a regretatului Grigore Gorduz. Coregrafia a fost pregătită de Fănică Lupu.

Din distribuție vor face parte soliștii: Manuela Ipate (Iași) - Violetta Valery, Florin Guzgă (Iași) - Alfredo Germont, Constantin Lupu (debut) - Giorgio Germont, Lăcrămioara Crihană - Flora Bervoix, Lenuţa Bercaru - Annina, Tudorel State - Gaston, Dominic Cristea (debut) - Baronul, Daniel Nistor - Marchizul, Sebastian Băncilă - Doctorul, Elvis Butunoi (debut) - Un comisar, Giuseppe, acompaniați de orchestra, corul şi baletul teatrului, sub bagheta dirijorală a maestrului Victor Dumănescu (Opera Română din Cluj-Napoca).

Citit 2993 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.