Soluţia culturală „Andreiana Juventus”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Nu ştiu cine a lansat această informaţie, dar eu nu am nicio intenţie să mă retrag din Fundaţia Culturală «Andreiana Juventus»>”, a declarat, ieri, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.

Potrivit acestuia, până la sfârşitul săptămânii se va stabili şi structura de conducere a fundaţiei care va prelua o parte dintre angajaţii Teatrului Muzical „N. Leonard”, astfel încât aceştia să nu devină şomeri, victime ale OG 63 privind reducerea personalului din administraţia locală.

„Constat, însă, cu tristeţe, că directorii nu le explică angajaţilor ce urmează să se întâmple cu ei… Astăzi a venit la mine la birou liderul de sindicat de la teatru şi liderul Gârneaţă de la Cartel Alfa şi a trebuit să le explic ce se va întâmpla cu oamenii… Până cel târziu săptămâna viitoare se vor semna toate contractele de transfer de la teatru la fundaţie”, a mai spus viceprimarul.     

„Deocamdată, fundaţia are un consiliu de administraţie din care fac parte arhiepiscopul Dunării de Jos, primarul municipiului Galaţi, eu, doamna Palade…”.

„Urmează să se stabilească un director general şi câte un responsabil economic, juridic şi pe personal. Membrii consiliului de administraţie nu sunt retribuiţi, însă conducerea va fi”, a mai spus Nicuşor Ciumacenco.

Citit 1636 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.