Concert al Orchestrei Forţelor Americane, la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La invitaţia Centrului Cultural American, Orchestra Forţelor Aeriene Americane staţionate în Europa (The U.S. Air Forces in Europe - USAFE) va susţine un concert, la Galaţi, duminică, 17 octombrie. Spectacolul este programat la ora 20, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

Din cadrul Orchestrei vor concerta Cvartetul de Clarinete, format din 4 membri, şi Ansamblul The Wings of Dixie, format din 5 membri. Intrarea este liberă.

Orchestra USAFE reprezintă Statele Unite ale Americii şi Forţele Aeriene la ceremonii, evenimente de celebrare a relaţiilor cu alte ţări şi evenimente diplomatice de prim rang. În cei peste 60 de ani de activitate, „Ambasadorii Muzicali ai Americii” staţionaţi la Baza Aeriană Sembach, din Germania, au susţinut spectacole în numeroase regiuni ale lumii, în faţa publicului civil sau militar din întreaga Europă, Asia de Sud şi Africa.

Orchestra USAFE, compusă din 45 de persoane şi incluzând nouă ansambluri, este una dintre cele mai vechi orchestre ale Forţelor Aeriene Americane şi singura orchestră a Forţelor Aeriene Americane staţionată în Europa.

Citit 486 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.